Mere info om læderjakken fra Samsøe & Samsøe

Jeg har tidligere vist billeder af denne fantastiske læderjakke fra Samsøe & Samsøe, og i den forbindelse var der flere, der spurgte efter en pris og nærmere information. Lars fra Samsøe & Samsøe fortæller, at jakken kommer til at koste 2000 kr., og at den kan købes i butikkerne og deres netbutik fra januar eller februar. Udover den grå på mine billeder, kommer den også i sort, brun og blå - men jeg tror nu stadigt umiddelbart, det er den grå, der fanger mig mest. Nu mærkede jeg jo læderet - og det var på fuld højde med Munderingskompagniet. Prisen på denne er dog i en helt anden klasse, stort set halv pris, - så jegsynes bestemt, den er værd at holde øje med.

samsoejakke

//

Jeg har tidligere vist billeder af denne fantastiske læderjakke fra Samsøe & Samsøe, og i den forbindelse  var der flere, der spurgte efter en pris og nærmere information.

Lars fra Samsøe & Samsøe fortæller, at jakken kommer til at koste 2000 kr., og at den kan købes i butikkerne og deres netbutik fra januar eller februar.

Udover den grå på mine billeder, kommer den også i sort, brun og blå – men jeg tror nu stadigt umiddelbart, det er den grå, der fanger mig mest.

Nu mærkede jeg jo læderet – og det var på alle punkter lige så smørblødt og lækkert som jakkerne fra Munderingskompagniet. Prisen på denne er dog i en helt anden klasse, stort set halv pris, – så jeg synes bestemt, den er værd at holde øje med.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *