bObles til ønskesedlen

Min søn er født i januar, og jul og fødselsdag ramler derfor næsten sammen. Vi er derfor allerede gået i gang med at fylde ting på ønskesedlen, så der er nok at vælge mellem for hans søde bedsteforældre. Én af de ting, der står højst på ønskesedlen er en elefant fra bObles. bObles er et samling danske produkter af tumledyr i tykt skum. De er fantastiske til at udvikle børns motoriske færdigheder - og giver børn rig mulighed for kreativ leg. Elefanten kan både kravles på, vendes om og gynge på - og så kan den også ligges ned og siddes på - så det må i første omgang være den, Trutten ønsker sig -selvom en stor sort/hvid fisk nu heller ikke ville være helt dårlig - fx til bord - og den grønne krokodille til at gå på. Jeg synes ganske enkelt, det er et fantastisk koncept, omend de er en smule dyre. Hos Klodsmajor har de dog 15% rabat til og med søndag d. 1. november, hvis du skriver "Nyhedsbrev" i kommentarfeltet. Så fratrækkes rabatten manuelt efterfølgende ;-)

bobles2

Min søn er født i januar, og jul og fødselsdag ramler derfor næsten sammen.
Vi er derfor allerede gået i gang med at fylde ting på ønskesedlen, så der er nok at vælge mellem for hans søde bedsteforældre.

Én af de ting, der står højst på ønskesedlen er en elefant fra bObles.
bObles er et samling danske produkter af tumledyr i tykt skum.

De er fantastiske til at udvikle børns motoriske færdigheder – og giver børn rig mulighed for kreativ leg.

Elefanten kan både kravles på, vendes om og gynge på – og så kan den også ligges ned og siddes på – så det må i første omgang være den, Trutten ønsker sig -selvom en stor sort/hvid fisk nu heller ikke ville være helt dårlig – fx til bord – og den grønne krokodille til at gå på.

Jeg synes ganske enkelt, det er et fantastisk koncept, omend de er en smule dyre.

Hos Klodsmajor har de dog 15% rabat til og med søndag d. 1. november, hvis du skriver “Nyhedsbrev” i kommentarfeltet. Så fratrækkes rabatten manuelt efterfølgende 😉

Billedkilde: bObles

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Knægten fik 2 bObles i fødselsdagsgave her sidste måned.. elefanten og krokodillen.. og jeg må indrømme at pt. med den alder han har nu er det klart krokodillen som hitter mest.. den ELSKER han at kravle op og ned at, og leger med den HVER dag!
    Elefanten tror jeg bliver mere et hit for ham når han bliver lidt ældre, men lige nu kan han ikke helt finde ud af hvordan han skal lege med den..
    men vi er glade for begge..

    Så jeg tror han skal have en fisk eller gris i julegave.. så mon ikke den lige skal bestilles med lidt rabat inden på søndag?! 😉

    • Tak for anmeldelser -så tror jeg næsten, jeg bestiller krokodillen til ham i julegave – og muligvis en fisk til fødselsdagsgave 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *