Preview på Jimmy Choo for H&M

Jeg har desværre ikke haft mulighed for at smugkigge i H&M's showroom som søde Lotte, så jeg må i stedet tage til takke med denne video fra H&M, hvor man får set lidt til nogle af de forskellige ting. Jeg er især ret vild med den halskæde, der bliver vist frem - samt ruskindskjolen med frynser. Jeg er af en veninde blevet inviteret til previewshopping dagen inden tingene officielt kommer i butikkerne (et arrangement i samarbejde med Eurowoman), så jeg burde have en chance for at få fat på nogle af de ting, jeg godt kunne tænke mig. Har du udset dig nogle ting, du håber at få fat på?

Jeg har desværre ikke haft mulighed for at smugkigge i H&M’s showroom som søde Lotte, så jeg må i stedet tage til takke med denne video fra H&M, hvor man får set lidt til nogle af de forskellige ting.
Jeg er især ret vild med den halskæde, der bliver vist frem – samt ruskindskjolen med frynser.

Jeg er af en veninde blevet inviteret til previewshopping dagen inden tingene officielt kommer i butikkerne (et arrangement i samarbejde med Eurowoman), så jeg burde have en chance for at få fat på nogle af de ting, jeg godt kunne tænke mig.

Har du udset dig nogle ting, du håber at få fat på?

I morgen offentliggør H&M billeder af hele kollektionen – jeg er rigtig spændt på at se, hvad de ellers har at byde på.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *