Anne Black vasen, jeg vandt på auktion

I torsdags, hvor jeg var til Rønsbøls Velgørenhedsauktion for Støt Brysterne, endte jeg hverken med smykker, tasker eller sko - til gengæld købte jeg denne fantastiske vase fra Anne Black. Jeg kender egentlig primært Anne Black for de fine porcelænssmykker, hun laver, men jeg forelskede mig straks i denne vase. Jeg elsker det skæve look (også rent bogstavelig talt :-P), vasen har. På afstand ligner den tilsyneladende en helt almindelig hvid gulvvase, men når man kommer tætter på, kan man se de fine røde linjer og de svage prikkede linjer. Vasen koster 1500 kr, men jeg fik den for 450 kr. så jeg synes selv, jeg gjorde en god handel, selvom jeg ikke havde en auctionsniper i baghånden :-D

anneblack

I torsdags, hvor jeg var til Rønsbøls Velgørenhedsauktion for Støt Brysterne, endte jeg hverken med smykker, tasker eller sko – til gengæld købte jeg denne fantastiske vase fra Anne Black.

Jeg kender egentlig primært Anne Black for de fine porcelænssmykker, hun laver, men jeg forelskede mig straks i denne vase.
Jeg elsker det skæve look (også rent bogstavelig talt :-P), vasen har. På afstand ligner den tilsyneladende en helt almindelig hvid gulvvase, men når man kommer tætter på, kan man se de fine røde linjer og de svage prikkede linjer.

Vasen koster 1500 kr, men jeg fik den for 450 kr. så jeg synes selv, jeg gjorde en god handel, selvom jeg ikke havde en auctionsniper i baghånden 😀

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *