Lækkert halstørklæde til Mini Me

Sikke dog et fantastisk lækkert halstørklæde, som ville passe perfekt til Trutten herhjemme. Jeg elsker ideen med, at den ene snip puttes igennem den anden, så den ikke skal bindes og ikke ryger af. Tørklæder er fra mærket Oeuf, koster ca. $48, og jeg har fundet i netshoppen Artebebe.

oeuf_neckies_med

Sikke dog et fantastisk lækkert halstørklæde, som ville passe perfekt til Trutten herhjemme.

Jeg elsker ideen med, at den ene snip puttes igennem den anden, så den ikke skal bindes og ikke ryger af.

Tørklæder er fra mærket Oeuf, koster ca. $48, og jeg har fundet i netshoppen Artebebe.

Billedkilde: Artebebe

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Alternativt kan du give en bestilling til undertegnede, Lisbeth – jeg har opskriften liggende på den slags halstørklæder 😉

  • Min moster strikkede dem i et væk så jeg er vokset op med mange af dem. De er også særligt gode at sove med når man er syg fordi man simpelthen ikke kan blive kvalt i dem. Striberne er nu ret fine på denne model.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *