Velgørenhedsauktion for Støt Brysterne

I torsdags efter Samsøe & Samsøe eventet, skyndte min veninde og jeg os videre til Hotel Front, hvor Rønsbøl afholdte en velgørenhedsauktion til fordel for Støt Brysterne. Vi havde på forhånd ret store forventninger, da det var meldt ud at gevinsterne til auktionen bl.a. var doneret af Ole Lynggaard, Holly Golightly, Mulberry, Line & Jo, Marianne Dulong mm. Skønne Uffe Buchard skulle være vært - og derudover var der også lidt kendisspotting af bl.a. Kim Grenå, Anna Thygesen og Julie Steincke - men det er vel næsten også obligatorisk til sådan et arrangement ;-) Inden auktionen gik i gang, havde man mulighed for at gå rundt og kigge på alle gevinsterne, så man på forhånd kunne beslutte sig for, hvad der skulle bydes på. Jeg kiggede især længe på Balenciagatasken, øreringene fra Marianne Dulong og halskæden fra Line & Jo, men da de havde nypriser på min. 8000 kr, havde jeg på forhånd givet op. Der var nok kun ca. 30 mennesker til auktionen, og eftersom der i alt var omkring 100 varer (ink. utallige småtterier), så blev det lynhurtigt en noget langtrukken affære - og eftersom alle de gode og dyre varer blev gemt til sidst, så var folk efterhånden ved at have mistet tålmodigheden, da vi endelig nåede dertil. Tingene gik derfor til fuldstændig vanvittigt lave priser - fx blev et Charlotte Lynggaard armbånd til en værdi af 10.000 kr solgt for 2200 kr. Balenciagatasken gik for kun 3000 kr., halskæden fra Line og Jo gik til 2400 kr. og øreringene fra Marianne Dulong blev jeg overbudt på - så de gik for 3500 kr. Det var en skam, at der ikke var blevet reklameret lidt mere for arrangementet, for naturligvis er det svært at få priserne presset op, når der ikke var flere til at byde, men alt i alt var det en rigtig god aften - og det var sjovt at opleve en rigtig auktion, når jeg normalt kun huserer på Ebay. Jeg gik kun derfra med en fin gulvvase fra Anne Black - mere om den senere ;-)

auktion

//

I torsdags efter Samsøe & Samsøe eventet, skyndte min veninde og jeg os videre til Hotel Front, hvor Rønsbøl afholdte en velgørenhedsauktion til fordel for Støt Brysterne.

Vi havde på forhånd ret store forventninger, da det var meldt ud at gevinsterne til auktionen bl.a. var doneret af Ole Lynggaard, Holly Golightly, Mulberry, Line & Jo, Marianne Dulong mm.

Skønne Uffe Buchard skulle være vært – og derudover var der også lidt kendisspotting af bl.a. Kim Grenå, Anna Thygesen og Julie Steincke – men det er vel næsten også obligatorisk til sådan et arrangement 😉

Inden auktionen gik i gang, havde man mulighed for at gå rundt og kigge på alle gevinsterne, så man på forhånd kunne beslutte sig for, hvad der skulle bydes på.

Jeg kiggede især længe på Balenciagatasken, øreringene fra Marianne Dulong og halskæden fra Line & Jo, men da de havde nypriser på min. 8000 kr, havde jeg på forhånd givet op.

Der var nok kun ca. 30 mennesker til auktionen, og eftersom der i alt var omkring 100 varer (ink. utallige småtterier), så blev det lynhurtigt en noget langtrukken affære – og eftersom alle de gode og dyre varer blev gemt til sidst, så var folk efterhånden ved at have mistet tålmodigheden, da vi endelig nåede dertil.

Tingene gik derfor til fuldstændig vanvittigt lave priser – fx blev et Charlotte Lynggaard armbånd til en værdi af 10.000 kr solgt for 2200 kr. Balenciagatasken gik for kun 3000 kr., halskæden fra Line og Jo gik til 2400 kr. og øreringene fra Marianne Dulong blev jeg overbudt på – så de gik for 3500 kr.

Det var en skam, at der ikke var blevet reklameret lidt mere for arrangementet, for naturligvis er det svært at få priserne presset op, når der ikke var flere til at byde, men alt i alt var det en rigtig god aften – og det var sjovt at opleve en rigtig auktion, når jeg normalt kun huserer på Ebay.

Jeg gik kun derfra med en fin gulvvase fra Anne Black – mere om den senere 😉

//

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *