Link til en fantastisk netbutik med graviditetstøj

A Pea in the Pod er en lille lækker hemmelighed, som det desværre kun er de færreste, der kender til. Jeg har stiftet bekendtskab til stedet gennem søde Camille fra Clamour4Glamour, som introducerede mig til stedet, da jeg i sin tid blev gravid. A Pea in the Pod sælger lækkert, luksus graviditetstøj - ja de har endda nogle af de kendte jeansmærker som fx 7 for all mankind og True Religion til at designe graviditetsjeans. Derudover har Nichole Richie designet en hel linje graviditetstøj specielt til A Pea in the Pod her under hendes seneste graviditet. A Pea in the Pod er naturligvis noget end lidt mere kostbar affære end at tage et smut i den lokale H&Ms Mama afdeling - men til gengæld tør jeg også godt love, at det er en del mere lækkert, moderigtigt og luksuriøst - og så undgår man også at tulle rundt i det samme tøj, som alle fra ens kommende mødregruppe ;-)

Pea_logo_4c.jpg

A Pea in the Pod er en lille lækker hemmelighed, som det desværre kun er de færreste, der kender til.

Jeg har stiftet bekendtskab til stedet gennem søde Camille fra Clamour4Glamour, som introducerede mig til stedet, da jeg i sin tid blev gravid.

A Pea in the Pod sælger lækkert, luksus graviditetstøj – ja de har endda nogle af de kendte jeansmærker som fx 7 for all mankind og True Religion til at designe graviditetsjeans.

Derudover har Nichole Richie designet en hel linje graviditetstøj specielt til A Pea in the Pod her under hendes seneste graviditet.

A Pea in the Pod er naturligvis noget end lidt mere kostbar affære end at tage et smut i den lokale H&Ms Mama afdeling – men til gengæld tør jeg også godt love, at det er en del mere lækkert, moderigtigt og luksuriøst – og så undgår man også at tulle rundt i det samme tøj, som alle fra ens kommende mødregruppe 😉

peapodplanche

Lige pt. er det nok mest aktuelt med vinterfrakker, der kan rumme en stor gravid mave – så jeg har udvalgt nogle af mine personlige favoritter, der alle kan findes hos A Pea in the Pod.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *