Nye støvler fra Zara

Jeg har flere gange slået et smut forbi Zara for at se, om der mon skulle være dukket et par af disse fantastiske ankelstøvler op i min størrelse - desværre uden held. Derfor skyndte jeg mig også at slå til, så snart Camilla satte dem til salg. De er perfekte at have på pga. den lidt tykke hæl -og så var det vist også på tide, at jeg fik lidt nittet fodtøj ind i min garderobe.

zara
Jeg har flere gange slået et smut forbi Zara for at se, om der mon skulle være dukket et par af disse fantastiske ankelstøvler op i min størrelse – desværre uden held.

Derfor skyndte jeg mig også at slå til, så snart Camilla satte dem til salg.

De er perfekte at have på pga. den lidt tykke hæl -og så var det vist også på tide, at jeg fik lidt nittet fodtøj ind i min garderobe.

Jeg havde dem allerede på til receptionen hos Samsøe, så der kan du se dem i aktion 😉

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *