Åbning af Samsøe & Samsøes nye butik

I går var jeg inviteret til reception hos Samsøe & Samsøe i anledning af åbningen af deres butik i Pilestræde. Man kunne kigge på deres nuværende varer, smugkigge på varerne til den kommende sæson, mingle med de andre bloggere, drikke champagne snacke og høre god musik. Jeg kunne desværre ikke blive ret længe, men jeg fik hilst på Lotte, Kia - og Kias ledsagere, som jeg vist efterf'ølgende har identificeret som Mikkel og Katrine. Butikken, som er åbnet i den gamle Badeanstalt, var rigtig lækker - kæmpe stor og med masser af plads - med en rå industri-agtig indretning.

samsoeplanche

I går var jeg inviteret til reception hos Samsøe & Samsøe i anledning af åbningen af deres butik i Pilestræde.

Man kunne kigge på deres nuværende varer, smugkigge på varerne til den kommende sæson, mingle med de andre bloggere, drikke champagne snacke og høre god musik.

Jeg kunne desværre ikke blive ret længe, men jeg fik hilst på Lotte, Kia – og Kias ledsagere, som jeg vist efterf’ølgende har identificeret som Mikkel og Katrine.

Butikken, som er åbnet i den gamle Badeanstalt, var rigtig lækker – kæmpe stor og med masser af plads – med en rå industri-agtig indretning.

Og så var jeg faktisk overrasket over mange af de mærker, som Samsøe & Samsøe fører – det var jeg slet ikke klar over.

samsoecarinw

De havde de famøse Carin Wester støvler – og jeg må indrømme, at jeg så absolut er endnu mere fristet af dem, nu hvor jeg har set dem live.
De er helt fantastisk lækre med en halvspis snude, plateauen og spænderne – æv dem ville jeg gerne have hjem i skabet.

samsoejakke

Derudover  faldt jeg for denne læderjakke fra deres kommende forårs- og sommerkollektion. Læderet var blødt som smør, farven var helt perfekt, og så synes jeg, den har en masse små fine detaljer.

Så nu ved jeg, hvad pengene i min sparegris skal gå til 😉

samsoelis

Læderjakke: Kate Moss Topshop -.- Kjole: Topshop -.- Støvler: Zara -.- Tørklæde: Rene Gurskov

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *