Tom Ford har nu bekræftet en kommende kollektion til kvinder!

Tom Ford har netop bekræftet overfor WWDFashion, at han pt. er ved at skaffe investorer til en ny kollektion for kvinder. Det er på alle måder en helt og aldeles fantastisk nyhed, og selvom han har varslet, at der går min. 18 måneder, før han har sin første kollektion klar, så er jeg spændt som en lille pige før juleaften.

tomford

Tom Ford har netop bekræftet overfor WWDFashion, at han pt. er ved at skaffe investorer til en ny kollektion for kvinder.

Det er på alle måder en helt og aldeles fantastisk nyhed, og selvom han har varslet, at der går min. 18 måneder, før han har sin første kollektion klar, så er jeg spændt som en lille pige før juleaften.

Billedkilde: WWPFashion

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *