(U)hyggelig søndag til Halloween i Tivoli

Søndag eftermiddag overraskede min kæreste mig og kom tidligt hjem fra arbejde. Vi skyndte os derfor ind i Tivoli for at opleve deres Halloween udstilling og for at give Trutten hans første tur i en karrussel. Begge dele var et kæmpe hit, selvom man godt kunne mærke på menneskemængden, at det var efterårsferie og sidste udkald, hvis man skulle nå at opleve Halloween udstillingen. Men altså; det var solskin, det var forholdsvis lunt - og Tivoli var smukt pyntet op med græskar, halmballer - ja selv Tivoligarden var blevet iført græskarhatte :P

181009

Søndag eftermiddag overraskede min kæreste mig og kom tidligt hjem fra arbejde.
Vi skyndte os derfor ind i Tivoli for at opleve deres Halloween udstilling og for at give Trutten hans første tur i en karrussel.

Begge dele var et kæmpe hit, selvom man godt kunne mærke på menneskemængden, at det var efterårsferie og sidste udkald, hvis man skulle nå at opleve Halloween udstillingen.
Men altså; det var solskin, det var forholdsvis lunt – og Tivoli var smukt pyntet op med græskar, halmballer – ja selv Tivoligarden var blevet iført græskarhatte 😛

tivoligarde

Læderjakke: Kate Moss, Topshop -.- Cardigan: Zara -.- Strik: Zara -.- Jeans: Topshop -.- Tørklæde: Rene Gurskov -.- Støvler: Topshop

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

  • Hej Lisbeth,
    Jeg kan se at du følger med på min blog og suser også tit forbi din 🙂
    Jeg har det bare som om jeg har set dig før.. Er det mig der er fuldstændig galt på den eller?? ..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *