Nye tasker fra Mulberry

Mulberry har netop fået nye varer i deres online shop - og hold da op nogle lækkerier, der gemmer sig derinde. Jeg var så heldig at se flere af taskerne til Eurowomans arrangement hos Mulberry - og allerede dengang forelskede jeg mig helt og aldeles i deres oversize ruskind clutches. Den grønne er simpelthen SÅ fin - og det er normalt ellers ikke en farve, jeg ville gå efter. Den ville være perfekt til at få lidt coloursplash ind i min meget grå og sorte garderobe. Jeg har en mørkebrun Bayswater, som efterhånden har en del år på bagen, men som nok alligevel er min yndlingstaske, når alt kommer til alt - og den kunne godt tænke sig lidt aflastning i form af denne fantastisk fine grå ruskindsudgave. Det er ganske vist ikke særlig praktisk med en omgang lyst ruskind - men en gang i mellem burde man lægge jyde/mor-genet på hylden og i stedet bare tænke på, hvor fabelagtig jeg ville se ud med sådan en lækker sag over armen!

mulberry

//

Mulberry har netop fået nye varer i deres online shop – og hold da op nogle lækkerier, der gemmer sig derinde.

Jeg var så heldig at se flere af taskerne til Eurowomans arrangement hos Mulberry – og allerede dengang forelskede jeg mig helt og aldeles i deres oversize ruskind clutches. Den grønne er simpelthen SÅ fin – og det er normalt ellers ikke en farve, jeg ville gå efter. Den ville være perfekt til at få lidt coloursplash ind i min meget grå og sorte garderobe.

Jeg har en mørkebrun Bayswater, som efterhånden har en del år på bagen, men som nok alligevel er min yndlingstaske, når alt kommer til alt – og den kunne godt tænke sig lidt aflastning i form af denne fantastisk fine grå ruskindsudgave.

Det er ganske vist ikke særlig praktisk med en omgang lyst ruskind – men en gang i mellem burde man lægge jyde/mor-genet på hylden og i stedet bare tænke på, hvor fabelagtig jeg ville se ud med sådan en lækker sag over armen!

//

Billedkilde: Mulberry – tilpasset og redigeret af mig

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *