Pangfarver i indretningen af vores gang

Vi bor i en helt nybygget lejlighed, og når man tidligere har haft en fin gammel lejlighed i indre København med masser af sjæl, historie og hygge, så kan det godt virke en anelse sterilt og anonymt, når man er de første beboere i en fin, ny lejlighed (omend jeg elsker, at vinduerne er tætte, vi har elevator og der er vaskemaskine og tørretumbler ;-) ). Vi har taget indretningen i små skridt, og nu har vi netop fået hængt en Eames Hang it All knagerække op - samtidigt med vi har fået rammet vores plakat med Gerhard Richters 1025 Farben ind. Plakaten er købt på Louisiana for mere end et år siden, og faktisk havde vi stort set opgivet at få den indrammet, efter at en københavnsk glarmester havde givet os et pristilbud på 2500 for en indramning. Godt nok måler den 150 x 150 cm. men alligevel! Jeg fandt dog frem til en rammebutik på Blågårds Plads, som ville foretage samme indramning for kun 1100 kr. Så nu har vi et stort og fantastisk lækkert billede på væggen til en samlet pris af 1200 kr. - det synes jeg egentlig, er en meget god pris. Billedet passer rigtig fint med knagerækken - og jeg går så småt og overvejer, om man mon lige skulle toppe den med et Hay Pinocchiotæppe på gulvet - jeg kan ikke helt vurdere, om det mon bliver for meget af det gode, så indtil videre er det bare blevet ved tanken.

gang

Vi bor i en helt nybygget lejlighed, og når man tidligere har haft en skøn gammel lejlighed i indre København med masser af sjæl, historie og hygge, så kan det godt virke en anelse sterilt og anonymt, når man er de første beboere i en fin, ny lejlighed (omend jeg elsker, at vinduerne er tætte, vi har elevator og der er vaskemaskine og tørretumbler 😉 ).

Vi har taget indretningen i små skridt, og nu har vi netop fået hængt en Eames Hang it All knagerække op – samtidigt med at vi har fået rammet vores plakat med Gerhard Richters 1025 Farben ind.

Plakaten er købt på Louisiana for mere end et år siden, og faktisk havde vi stort set opgivet at få den indrammet, efter at en københavnsk glarmester havde givet os et pristilbud på 2500 kr. for en indramning. Godt nok måler den 150 x 150 cm. men alligevel!

Jeg fandt dog frem til en rammebutik på Blågårds Plads, som ville foretage samme indramning for kun 1100 kr.

Så nu har vi et stort og fantastisk lækkert billede på væggen til en samlet pris af 1200 kr. – det synes jeg egentlig, er en meget god pris.

Billedet passer rigtig fint med knagerækken – og jeg går så småt og overvejer, om man mon lige skulle toppe den med et Hay Pinocchiotæppe på gulvet – jeg kan ikke helt vurdere, om det mon bliver for meget af det gode, så indtil videre er det bare blevet ved tanken.

gangplanche

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Det ser super godt ud med både billedet og knagerækken, Lisbeth! Altså min mening er, at man ikke går helt galt i byen med pinocchio-tæppet, uanset hvor man placerer det. Det tæppe er bare SÅ flot!

  • Ja det er nemlig helt fantastisk lækkert – og der er heldigvis kun plads til den lille udgave i vores gang, så det bliver ikke helt uoverskueligt rent prismæssigt 😉

  • Godt at høre – jeg tror også næsten, det må blive vores næste investering til boligen.

   Lamperne er faktisk købt i Paris for et par år siden – de er beklædt med sort pels – så de er så tilpas tæt på at være too much uden at være det, at jeg knuselsker dem 😛

   Jeg kan dog se, at jeg vist ikke har fået rettet op på dem, siden trutten sidst fik lov at dingle til dem – han er meget forelsket i alle vores lamper lige pt.

  • Hej Simone,

   Tak skal du have 🙂

   Det hele vedrørende plakaten står beskrevet her i indlægget -den er købt på Louisiana 🙂

   venligst,
   Lisbeth

 • Hej Lisbeth,

  Jeg har fået et bud på ca. 3000 kr. for indramning, så nu er jeg interesseret i at vide, hvor på Blågårdsgade, du har fået den indrammet?

  Der er nemlig to butikker, der gør den slags. Og er rammen i alu eller træ?

  Bedste hilsner,
  Mathias

  • Hej Mathias,

   Jeg må lige prøve at høre min kæreste om det, for det var ham, der sørgede for det – og rammen er i sort træ 🙂

   Jeg vender tilbage, så snart jeg har fået undersøgt, hvilken af de to steder, vi fik det gjort 🙂

   Venligst,
   Lisbeth

 • Det ser rigtigt fint ud 🙂

  Jeg vil også gerne høre hvor i har fået det indrammet henne? Og hvor er skoskabet fra?

  Venligst Camilla

  • Hej Camilla,

   Skoskabet er fra Ilva – det er et par år gammelt, men jeg er ret sikker på, de stadigt har det.
   Det er noget mere solidt og i bedre kvalitet, end dem man fx finder i IKEA.
   Min kæreste kan ikke helt forklare, hvilken af de to butikker, det er – men han siger, at det er den, hvor der arbejde to ældre herrer.

   Venligst,
   Lisbeth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *