Vinterklar baby

Jeg har forelsket mig noget så grusomt i disse luffer og denne hue, som begge dele er lavet i varmt og lækkert lammeskind. De er fra et forholdsvis nyt dansk mærke, Petit Nord. Jeg har først lige stiftet bekendtskab med det, men hvis resten af deres tøj er på højde med dette, så er det helt sikkert noget, jeg skal have kigget nærmere på. Begge dele er uforskammet dyrt - men altså; det passer jo noget så fantastisk til hans nye UGG, det er varmt og lækkert - og han skal jo kunne holde varmen det lille pus... Jeg har indtil videre kun fundet denne farvariant hos den udenlandske netbutik Smallable.

petitnordJeg har forelsket mig noget så grusomt i disse luffer og denne hue, som begge dele er lavet i varmt og lækkert lammeskind.

De er fra et forholdsvis nyt dansk mærke, Petit Nord.

Jeg har først lige stiftet bekendtskab med det, men hvis resten af deres tøj er på højde med dette, så er det helt sikkert noget, jeg skal have kigget nærmere på.
Begge dele er uforskammet dyrt – men altså; det passer jo noget så fantastisk til hans nye UGG støvler, det er varmt og lækkert – og han skal jo kunne holde varmen det lille pus…

Jeg har indtil videre kun fundet denne farvariant hos den udenlandske netbutik Smallable, som dog heldigvis sender til Danmark.

Billedkilde: Petit Nord & Campadre – redigeret og tilpasset af mig

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Hov ja det, jeg mente, var at den udenlandske hjemmeside, var det eneste sted, jeg har fundet det i den brune farve – på danske hjemmesider har de kun andre farvevarianter 🙂

   Og ja, jeg havde ikke tøvet et sekund, hvis det ikke var for prisen… men jeg er nu stadigt meget fristet… 😉

 • Så bliver det da ikke sødere 🙂
  Huen får mig til at tænke på Flashdance.

  Det er en fin blog, du har. Meget imponerende at være småbarnsmor og ultratjekket og så på én gang 🙂

  Mvh. Irene

  • Hej Irene,

   Ja det sæt er vist indbegrebet af nuttethed 😛

   Tusinde tak for dine søde ord – sådan noget varme på en efterårsmandag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *