Støt Brysterne cocktailparty

I morgen, lørdag, inviterer sangerinden Julie Bertelsen til pink cocktailparty på Custom House i København. Der vil være en masse fabelagtige pink cocktails hvoraf 10% af salget går til Kræftens Bekæmpelses indsamling mod brystkræft - Støt Brysterne. Jeg har desværre ikke mulighed for at komme, så jeg har i stedet doneret et beløb direkte til indsamlingen via Camilles indsamling lige hér. Jeg vil bestemt opfordre dig til at gøre det samme - 1 ud af 9 danske kvinder rammes af brystkræft, som dermed er den hyppigst forekomne kræftsygdom blandt kvinder. Dét at blive mor, har gjort, at jeg i meget højere grad end tidligere er blevet bevidst om, hvor værdifuldt og kostbar livet er - og derfor støtter jeg brysterne!

sbrysterne

I morgen, lørdag, inviterer sangerinden Julie Bertelsen til pink cocktailparty på Custom House i København.

Der vil være en masse fabelagtige pink cocktails hvoraf 10% af salget går til Kræftens Bekæmpelses indsamling mod brystkræft – Støt Brysterne.

Jeg har desværre ikke mulighed for at komme, så jeg har i stedet doneret et beløb direkte til indsamlingen via Camilles indsamling lige hér.

Jeg vil bestemt opfordre dig til at gøre det samme – 1 ud af 9 danske kvinder rammes af brystkræft, som dermed er den hyppigst forekomne kræftsygdom blandt kvinder.

Dét at blive mor, har gjort, at jeg i meget højere grad end tidligere er blevet bevidst om, hvor værdifuldt og kostbar livet er – og derfor støtter jeg brysterne!

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *