Madeleines Madteater med Dansk Røde Kors

Tirsdag aften overlod vi trygt Trutten til hans elskede Mormor og benyttede os af muligheden for at komme lidt ud. Min veninde havde arrangeret en aften på Madeleines Madteater, som ligger på Islands Brygge. Madeleines Madteater har sat hele efterårsferien af til en indsamling til fordel for Røde Kors. Al personalet (undtagen opvaskeren åbenbart) arbejdede gratis og alle råvarer var doneret af forskellige leverandører. Derfor gik alle pengene (600 kr pr kuvert) ubeskåret til Dansk Røde Kors.

madeleine

Tirsdag aften overlod vi trygt Trutten til hans elskede Mormor og benyttede os af muligheden for at komme lidt ud.
Min veninde havde arrangeret en aften på Madeleines Madteater, som ligger på Islands Brygge.

Madeleines Madteater har sat hele efterårsferien af til en indsamling til fordel for Røde Kors. Al personalet (undtagen opvaskeren åbenbart) arbejdede gratis og alle råvarer var doneret af forskellige leverandører.
Derfor gik alle pengene (600 kr pr kuvert) ubeskåret til Dansk Røde Kors.

Madeleines Madteater er, som navnet antyder, ikke bare en restaurant, men en helhedsoplevelse, hvor der bliver bejlet til alle sanser.
Temaet var “Fra Barnsben” (meget ironisk, nu når vi endelig skulle ud blandt voksne mennesker og havde besluttet os for at holde helt babyfri), så vi startede fx ud med et glas mælkeskum – og under de første retter udspillede en skuespiller en fødsel, mens vi blev madet med ske af tjenerne eller spiste et par retter med fingrene.

I frikvarteret blev vi alle ført væk fra bordene og fik os en madpakke med sofistikerede udgaver af pølsehorn med hybenketchup og spegepølsemadder.

Det hele sluttede af med “Dessertmassage” hvor tjenerne marcherede ind med dessertbordet og under følge af højt teenagemusik anrettede en desserttallerken bestående af knaldgrøn lagkage med lys, hjemmelavede skumfiduser, creme brulé, slikkepinde, is med smag af Jenka (kan du huske den tyggegummivariant?), små sølvkugler og alverdens andre små godter.

Allergladest var jeg dog for det der slik, der popper og eksploderer i munden – aaah det bragte minder frem.

Det hele lyder måske en anelse spøjt og useriøst – men det var på alle måder en fuldstændig fantatisk oplevelse – både hvad angår iscenesættelsen men ikke mindst maden, som udover ovennævnte bl.a. bestod af jordskokkesuppe, stegt dyrekølle, pocheret laks – alle i yderst eksperimenterede men vellykkede udgaver.

Jeg kan bestemt anbefale stedet – men du skal være opmærksom på, at man ikke som normalt ringer og bestiller bord – hér skal bestilles billetter via Billetnet.

Og så synes jeg, det er fantastisk af både personale, ejere og leverandører at de yder så stor en indsats for så værdig en sag!

Læderleggings: Vila -.- Kjole: Zara -.- Blazer: H&M -.- Stiletter: Marc Jacobs

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Det lyder helt enestående og i en god sags tjeneste – kan det bliver bedre 🙂
  …..og er det ikke en fiks lille LV pochette, som jeg spotter der ved siden af madpakken med hybenketchup? 😉

  • Meget godt spottet 😀
   Jeg kom også i tanke om bagefter, at jeg vist ikke havde fået nævnt den.

   Det var også et fantastisk arrangement – og jeg er virkelig imponeret over, at så mange mennesker ofrer hele deres efterårsferie på at arbejde for Røde Kors!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *