Lidt praktisk blog-info

Nu har bloggen netop fejret sin 3 måneders fødselsdag, og det er dermed tid til lidt praktisk info og reflekteren over tiden indtil nu. Det hele er gået forrygende stærkt i forhold til faste besøgende, nye besøgende, links fra mine søde med-bloggere, henvendelser fra forskellige firmaer og kommentarer fra DIG -og mine andre læsere. Jeg lægger et forholdsvis stort stykke arbejde i bloggen og det er derfor skønt at se, at der også er nogen ude i cyberspace, der rent faktisk følger med og kan bruge noget af det, jeg blogger om. Min blog er bygget lidt anderledes op end den typiske modeblog, hvor du kan læse hele det nyeste blogindlæg i sin fulde længde på forsiden. Jeg har valgt dette for at give dig mulighed for at fra- og tilvælge hhv. baby- og modedelen af min blog, da jeg er klar over, at ikke alle mine besøgende er interesseret i begge dele. Hvis du er træt af at sidde og klikke dig rundt på min blog, kan du klikke på hhv. Baby, fashion eller blogkategorien for at læse om et enkelt emne - eller hele bloggen samlet.

ifb

Nu har bloggen netop fejret sin 3 måneders fødselsdag, og det er dermed tid til lidt praktisk info og reflekteren over tiden indtil nu.
Det hele er gået forrygende stærkt i forhold til faste besøgende, nye besøgende, links fra mine søde med-bloggere, henvendelser fra forskellige firmaer og kommentarer fra DIG  -og mine andre læsere.
Jeg lægger et forholdsvis stort stykke arbejde i bloggen og det er derfor skønt at se, at der også er nogen ude i cyberspace, der rent faktisk følger med og kan bruge noget af det, jeg blogger om.

Min blog er bygget lidt anderledes op end den typiske modeblog, hvor du kan læse hele det nyeste blogindlæg i sin fulde længde på forsiden.
Jeg har valgt dette for at give dig mulighed for at fra- og tilvælge hhv. baby- og modedelen af min blog, da jeg er klar over, at ikke alle mine besøgende er interesseret i begge dele.

Hvis du er træt af at sidde og klikke dig rundt på min blog, kan du klikke på hhv. Baby, fashion eller blogkategorien for at læse om et enkelt emne – eller hele bloggen samlet.
Dermed kommer du ind på en side, hvor alle indlæg står i deres fulde længde – præcis som på mange andre blogs 😉

Jeg synes, det er så forfærdelig hyggeligt at kunne sætte ansigt på dig og mine andre besøgende, men jeg er ikke særlig stor fan af “Faste Læsere Boksen” som findes mange andre steder.
I stedet vil jeg opfordre dig til at surfe ind på Gravatar og oprette en profil (det tager max et par minutter, det lover jeg!) – så dukker dit billede op sammen med dine kommentarer både hér, men også på de fleste andre blogs, der er lavet med WordPress.

Hvis du dagligt klikker dig ind på min blog, kan du gøre det hele lidt nemmere for dig selv, ved at tilføje mig enten på Google Reader eller Blog Lovin’ – de er begge to geniale redskaber til at holde styr på de blogs, du fast følger med i.

Sidst men ikke mindst, så kan du også finde mig på Twitter, hvor der er knap så meget baby og mode, og i stedet lidt mere personlige hyggeupdates samt sludder og sladder med mine læsere og medbloggerinder.

Jeg har langt om længe fået lavet en side, hvor du kan læse lidt om mig og om tankerne bag bloggen, så du får et lidt bedre indblik i, hvem i alverden det egentlig er, der sidder bag skærmen – den finder du lige her eller øverst under “information”.

Jeg prøver så vidt muligt at holde min blogliste ajour med de blogs, jeg selv læser – og de blogs, som linker til mig – men skulle jeg have overset nogen – eller vil du gerne have din egen blog på listen, så giv mig endelig et prej 🙂
Ellers så håber jeg, du bliver hængende – og fortsæt endelig med kommentarer og bemærkninger til de forskellige blogindlæg. Jeg synes, det er skønt, at bloggen på den måde er noget mere interaktiv, end hvis jeg bare får lov at sludrer løs i én uendelighed 😉

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Hej,
  jeg vil bare sige tillykke med bloggens 3 måneder. Jeg følger med i baggrunden og synes det er en rigtig fed blog. Jeg er selv mor og kan godt følge dig i at man også er kommet i en ny verden i og med at når man får børn så kommer deres verden automatisk med. Fedt at du har delt den op. Jeg synes godt om din skrivestil og kan godt se at der er en it nørd i dig. Rigtig godt layout.

  /Chau
  http://thetigerakachau.blogspot.com/

  • Hej Chau,
   tusinde tak for de søde ord – det er skønt at høre!
   Din blog er også fast inventar i min googlereader 😉

   Venligst,
   Lisbeth

  • Hej Chau,

   Hvor er du bare sød – glæder mig til lige at få kigget ordentlig på det i morgen (er netop hjemvendt fra 3 dage i Jylland med absolut ingen netforbindelse)

 • Har nu udfyldt den Gravatar der, og ja jeg er lidt langsom i computere hehe.. Så ville høre om der er mere jeg så skal gøre? eller dukker jeg så automatisk op på andre blogges “liste” når man skriver nye indlæg eller…? Jeg er nemlig selv et par måneder gammel i min blog, og kan se det betyder meget at være på andre godt læste blogges “linkliste”..
  Derudover vil jeg lige sige jeg synes du har en fed blog…

  //Ditte

  • Hej Ditte,
   nej Gravataren gøre bare, at dit billede dukker op, når du skriver en kommentar på andres blogs – ligesom hér.
   For at komme på andres linksliste, kan du evt. skrive og bede om det i en mail eller kommentar – mange blogs har også jævnligt indlæg, hvor de opfordrer folk til at skrive deres blogadresse, hvis de vil med på linklisten.

   Jeg har tilføjet dig på min og glæder mig til at følge med hos dig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *