Smart tallerken fra Sebra

Min lille Trut er efterhånden godt i gang med at spise rigtig mad (det er vel ikke for ingenting, man har hele to tænder) - og eftersom han er en meget selvstændig og bestemt lille herre, så vil han meget gerne selv hjælpe til, når der skal spises. Nok har man altid høje tanker om sit eget afkom, men vi er trods alt realistiske nok til at vide, at det er lige lovlig tidligt, at introducere ham for glas og porcelæn, hvorfor jeg har været på jagt efter noget mere børnevenligt service. Jeg faldt over denne helt vildt smarte tallerken fra Sebra. Jeg elsker, at den er delt ind i små rum, så hver slags mad kan få sin egen plads og man undgår, at de bliver blandet sammen - det er nemlig åbenbart ret vigtigt, når man er en lille dreng på snart 9 måneder. Sebra har altid det lækreste design - så i kombination med det praktiske i tallerkenen, endte jeg med at købe denne - samt en kop og en almindelig tallerken i samme serie.

sebraplanche

Min lille Trut er efterhånden godt i gang med at spise rigtig mad (det er vel ikke for ingenting, man har hele to tænder) – og eftersom han er en meget selvstændig og bestemt lille herre, så vil han meget gerne selv hjælpe til, når der skal spises.

Nok har man altid høje tanker om sit eget afkom, men vi er trods alt realistiske nok til at vide, at det er lige lovlig tidligt, at introducere ham for glas og porcelæn, hvorfor jeg har været på jagt efter noget mere børnevenligt service.

Jeg faldt over denne helt vildt smarte tallerken fra Sebra. Jeg elsker, at den er delt ind i små rum, så hver slags mad kan få sin egen plads og man undgår, at de bliver blandet sammen – det er nemlig åbenbart ret vigtigt, når man er en lille dreng på snart 9 måneder.

Sebra har altid det lækreste design – så i kombination med det praktiske i tallerkenen, endte jeg med at købe denne – samt en kop og en almindelig tallerken i samme serie.

Jeg købte det hos Minimums, som jeg før har handlet hos – men de fåes også flere andre steder på nettet.

Billedkilde: Minimums – tilpasset og redigeret af mig

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *