Paillet bodysuit

Hvornår lærer jeg at bruge min auctionsniper? (her burde indsættes en smiley, der banker hovedet i en mur - men sådan én findes vist ikke på Wordpress) Denne fabelagtige paillet bodysuit fra Oleg Cassini forelskede jeg mig i ved første øjekast. Jeg ville style den med en højtaljet nederdel på billedet - og evt. en oversize blazer for at tone den en anelse ned. Den var endda i min størrelse - jeg synes ellers ofte, at pailletsagerne på Ebay er i str. meget stor (måske det hænger sammen med deres beskrivelser a la "perfect for a cruise" "drag-outfit" - ehrm...). Men altså i hvert fald, så missede jeg auktionen - så jeg fortsætter jagen på pailletitems på Ebay. Dem kan man vel aldrig få for mange af? ;-)

cassinibody
Hvornår lærer jeg at bruge min auctionsniper? (her burde indsættes en smiley, der banker hovedet i en mur – men sådan én findes vist ikke på WordPress)

Denne fabelagtige paillet bodysuit fra Oleg Cassini forelskede jeg mig i ved første øjekast.
Jeg ville style den med en højtaljet nederdel som på billedet – og evt. en oversize blazer for at tone den en anelse ned.
Den var endda i min størrelse – jeg synes ellers ofte, at pailletsagerne på Ebay er i str. meget stor (måske det hænger sammen med deres beskrivelser a la “perfect for a cruise” “drag-outfit” – ehrm…).

Det lækre ved denne – i modsætning til mange af de andre pailletbluser, jeg har set, er at den jo sidder helt tæt til kroppen, fordi den er et bodysuit – og det giver den lidt andre stylingsmuligheder.

Men altså i hvert fald, så missede jeg auktionen – så jeg fortsætter jagen på pailletitems på Ebay. Dem kan man vel aldrig få for mange af? 😉

Billedkilde: Ebay

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Jeg har oplevet flere gange når jeg har brugt autionsniper at ebay afviser mit snipe. Jeg får ganske enkelt ikke lov til at byde, får bare en mail med en henvisning til noget ebay policy som jeg ikke rigtig kan læse mig ud af. Har du prøvet det?

  • Nej det har jeg aldrig været ude for.

   Men kan det evt. have noget at gøre med, at sælger som udgangspunkt ikke sender til Danmark?
   Nogle gange er annoncen nemlig indstillet til slet ikke at modtage bud fra Danmark så – og så skal sælger først manuelt have ændret det…

   Jeg plejer altid at lægge et prøvebud på mindsteprisen, hvis sælger ikke har angivet Danmark i auktionen (og jeg kun har fået tilsagn via mail om, at sælger godt vil sende til Danmark) – hvis den går igennem, så burde auctionsniper også kunne klare det…

  • Haha – det var dét, jeg sagde.

   Det er enhver bankrådgivers skræk – og en tidsrøver uden lige – men ih hvor jeg dog elsker det!

 • Det er ikke derfor, for netop det er jeg også meget opmærksom på. Underligt måske jeg skulle skrive til ebay og spørge dem hvad der sker. For nu har jeg misset to skønne auktioner fordi min sniper ikke måtte lægge et bud ind, og gider ikke gå tilbage til de gode gamle dage hvor man satte vækkeuret til kl 2 om natten og satte sig ti at byde 🙂

  • Ja det var rigtig bittert – det er jo ikke et typisk pailletitem i forhold til de fleste af de andre, man finder på Ebay…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *