Brunch er en god start på ugen

Jeg er på vej ud af døren for at brunche med min lille Trut og hans Mormor. Selvom det er koldt og blæsende udenfor, så titter solen alligevel frem - og både solskin og brunch på en mandag - det er da lige til at blive i godt humør af! Jeg er blevet ret vild med Kate Moss strikken fra Topshop - det er en god måde at få lidt farve ind i min garderobe, som ellers primært består af grå og sorte items - og så er den dejlig varm og vamset.

121009

Jeg er på vej ud af døren for at brunche med min lille Trut og hans Mormor.

Selvom det er koldt og blæsende udenfor, så titter solen alligevel frem – og både solskin og brunch på en mandag – det er da lige til at blive i godt humør af!

Jeg er blevet ret vild med Kate Moss strikken fra Topshop – det er en god måde at få lidt farve ind i min garderobe, som ellers primært består af grå og sorte items – og så er den dejlig varm og vamset.

Strik: Kate Moss by Topshop -.- Jeans: Ældgamle Acne -.- Ankelstøvler: Topshop -.- Armbåndsur: Oscar de la Renta

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Hej Ann-Sofie,

   Hvor er du sød 🙂
   Ja min har indtil videre overlevet både kat og baby – og endda også en meget klodset ejer.

   Er trådene revet over i din – eller bliver de bare trukket lidt?

   • Klodset? Jamen så danner vi da en klub. Jeg er så klodset, at patienterne på min afdelingen taler om det, som i all the time. Pinligt? ja en lille smule:-)
    Jeg har revet nogen stykker over, og så er der utallige steder de er trukket ud. Men, jeg ignorerer det bare og lader som ingenting til jeg ikke længere kan være den bekendt:-)

    • Haha – det lyder som en ret præcis beskrivelse af mig 😀

     Heldigvis er hele looket jo så trashet på den sweater, at det næsten bare adder et personligt præg til den 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *