Se hvad der gemte sig på computeren

Jeg havde glemt alt om dette billede fra i onsdags - eller måske havde jeg fortrængt det pga. den dårlige kvalitet, men i hvert fald, så er det jo bedre end ingenting. I onsdags havde jeg først min mødregruppe på besøg - fantastisk koncept, hvor man bruger en hel dag på at spise kage og drikke kaffe, mens man sludrer og sladrer om alt og ingenting. Da de sidste var gået, smed jeg Trutten i klapvognen og ilede af sted mod Friis & Co. butikken på Østerbrogade, hvor de afholde "Meet your fashion blogger" i samarbejde med Lotte, Acie og Camilla fra Whynotblog. To af mine veninder var taget til arrangementet - og så ville jeg især gerne lige hilse på Lotte og Acie. Så Trutten var til sit første bloggerarrangement - hvilket egentlig også var på tide, eftersom han allerede har sin egen blog med billeder til familie og venner ;-) Det var rigtig hyggeligt at hilse på de søde piger - og Trutten nød alle de søde piger, der kæmpede om hans gunst. Derudover nåede jeg også at hilse på de søde piger fra Livet i London fra en blackberry og The life of a mom addicted to fashion. Heldigvis kom de hen og hilste på mig - for jeg kunne så absolut ikke lige overskue at genkende folk - selv Lotte kunne jeg ikke genkende, selvom vi i flere år har huseret på samme modeforum :oops: Aftenen blev tilbragt med et par gode venner, store bøffer, masser af kartofler og sov - og så en dyst på liv og død i Nintendo Wii'en. Derudover fik vi hængt et par nye indkøb op i vores lejlighed - det ene af dem kan vist spottes lidt på billedet.

071009

Jeg havde glemt alt om dette billede fra i onsdags – eller måske havde jeg fortrængt det pga. den dårlige kvalitet, men i hvert fald, så er det jo bedre end ingenting.

I onsdags havde jeg først min mødregruppe på besøg – fantastisk koncept, hvor man bruger en hel dag på at spise kage og drikke kaffe, mens man sludrer og sladrer om alt og ingenting.

Da de sidste var gået, smed jeg Trutten i klapvognen og ilede af sted mod Friis & Co. butikken på Østerbrogade, hvor de afholde “Meet your fashion blogger” i samarbejde med Lotte, Acie og Camilla fra Whynotblog.

To af mine veninder var taget til arrangementet – og så ville jeg især gerne lige hilse på Lotte og Acie.

Så Trutten var til sit første bloggerarrangement – hvilket egentlig også var på tide, eftersom han allerede har sin egen blog med billeder til familie og venner 😉

Det var rigtig hyggeligt at hilse på de søde piger – og Trutten nød alle de søde piger, der kæmpede om hans gunst.

Derudover nåede jeg også at hilse på de søde piger fra Livet i London fra en blackberry og The life of a mom addicted to fashion. Heldigvis kom de hen og hilste på mig – for jeg gik åbenbart rundt i min egen lille bobbel – selv Lotte kunne jeg ikke genkende, selvom vi i flere år har huseret på samme modeforum 😳

Aftenen blev tilbragt med et par gode venner, store bøffer, masser af kartofler og sov – og så en dyst på liv og død i Nintendo Wii’en.

Derudover fik vi hængt et par nye indkøb op i vores lejlighed – det ene af dem kan vist spottes lidt på billedet.

Kjole: American Vintage -.- Cardigan: Zara -.- Flats: Lanvin -.- Tørklæde: Rene Gurskov

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

    • Jeg er også helt vild med det.

      Det er 1025 Farben af Gerhard Richter – det er købt på Louisiana efter en udstilling, de har haft.
      Vi har haft den stående i næsten et år, før vi endelig fik den rammet ind – det var noget af et projekt pga. størrelsen 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *