Tagget af Lotte

Den kære Lotte har endnu en gang været på spil og har tagget mig i en spørgerunde. Det er fredag aften, min kæreste er faldet i søvn, så mit eneste selskab er posen med bland-selvs-lik som nu er ved at være tom - så det må være en passende lejlighed til at kaste sig over disse sindsoprivende spørgsmål :-P Jeg æder altid den slags råt hos de bloggere, jeg følger - fordi det er så hyggeligt at få et lille indblik i deres personlighed.

question

Den kære Lotte har endnu en gang været på spil og har tagget mig i en spørgerunde.

Det er fredag aften, min kæreste er faldet i søvn, og mit eneste selskab er posen med bland-selv-slik som nu er ved at være tom – så det må være en passende lejlighed til at kaste sig over disse sindsoprivende spørgsmål 😛

Jeg æder altid den slags råt hos de bloggere, jeg følger – fordi det er så hyggeligt at få et lille indblik i deres personlighed, så jeg kan få tilfredsstillet mit stalker-gen 😉

 • Where’s your cell phone: er stort set altid på lydløs og ligger på reolen – præ-baby var jeg dog stærkt mobil-afhængig.
 • Your hair: Trænger til en ordentlig omgang hos frisøren. Lyst eller mørkt mon…?
 • Your mother: Bor alt for langt væk men kommer på besøg i morgen – jaaa!
 • Your father: Ser jeg op til
 • Favorite food: Kød, kartofler og masser af sovs
 • Favorite drink: Kaffe, danskvand, solbærsaft, god rødvin, shots og store fadøl.
 • Dream last night: Pas! Men jeg husker stadigt, da jeg under min graviditet drømte, at jeg havde født en Mulberrytaske og stolt gik og viste den frem i barnevognen. Det var naturligvis en Ledbury – baby Bayswateren 😛
 • What room are you in: Jeg slænger mig på sofaen i vores stue.
 • Hobby: Blogging, debattere mode på et lille modeforum samt baske min veninde og kæreste i Nintendo Wii.
 • Fear: Små rum og store edderkopper
 • Where were you last night: Hjemme hos min lille Trut
 • Something that you aren’t: A-menneske – hvilket er en smule uheldigt med et stk. morgenfrisk baby.
 • Muffins: Smager dejligt -ligesom stort set alt andet bagværk (undtagen det med rosiner – det hører ganske enkelt ikke hjemme i andet end råkost og müsli!)
 • Wish list item: Kærlighed og lykke til min lille familie – rent materielt må det være en Balencia First og et labert Leo tørklæde fra Louis Vuitton.
 • Where did you grow up: Thy i Jylland
 • What are you wearing: Libertybukser og en løs tee .
 • Your pets: Little Miss Tosca – min kat
 • Friends: jeg har de mest fantastiske veninder, man overhovedet kan ønske sig! De er allerede blevet min søns familie her i København, nu hvor stort set hele hans familie bor på Fyn og i Jylland. Han har fx en onkel Pia og en farbror Maria 😛
 • Something your’e not wearing: Lige nu har jeg fx ingen strømper på – men hvis vi taler sådan rent generelt, så tør jeg godt hoppe med på Lottes Crocs – de er undtagelsen, der bekræfter reglen om aldrig at sige aldrig.
 • Favorite store: Zara og Topshop (den virtuelle udgave)
 • Favorite color: Tøjmæssigt må det være sort
 • Last time you laughed: Tidligere i dag, hvor Trutten fik et grineflip midt i en leverpostejsmad – bare fordi han havde det skønt. Kan det blive mere livsbekræftende?
 • Your best friend: har jeg et par stykker af – hvor priviligeret kan man være?
 • Place you go to over and over: Ebay.com – eller alternativt ind til min søn for at se, hvor fantastisk sød han er, når han ligger og sover.
 • Person who emails you regularly: Det må næsten være mine PayPal kvitteringer for køb på Ebay – ehrm…
 • Favorite place to eat: MASH  – eller hjemme hos min mor.

Jeg sender den videre til søde Beam Today, smukke Signe og til fødselsdagsbarnet Balladen

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Hej Lisbeth

  Hvor er det bare en skøn blog du har, jeg er afhængig allerede:)

  Jeg har endnu ikke min egen blog, men måske det kommer snart;)

  Men ville lige høre, hvad er det for et modeforum du snakker om, det kunne jeg da godt tænke mig at kigge nærmere på… Er det noget du kan linke til? Mode har jo også min store interesse, så det kunne være spændende at debattere det med andre med samme interesse:)

  Tak for en dejlig blog ellers!

  Hilsen Maria

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *