20% rabat hos Kids of Luxury

Den fantastiske netshop Kids of Luxury har her i efterårsferien 20% rabat på næsten alle deres varer (uheldigvis ikke på Little Marc - de har ellers de fineste strikbluser). Kids of Luxury sælger High Fashion til børn - de forhandler Acne, Little Marc (Jacobs), Little Paul & Joe, Stories by Rikke Mai, Henrik Vibskov og flere andre lækre mærker. Skynd dig forbi og se, om der mon ikke er noget, din lille pode ikke kan leve uden - rabatkoden er "AUTUMN" og den gælder til og med d. 18. oktober 2009.

kol

Den fantastiske netshop Kids of Luxury har her i efterårsferien 20% rabat på næsten alle deres varer (uheldigvis ikke på Little Marc – de har ellers de fineste strikbluser).

Kids of Luxery sælger High Fashion til børn – de forhandler Acne Miniature, Little Marc (Jacobs), Little Paul & Joe, Stories by RikkeMai, Henrik Vibskov og flere andre lækre mærker.

Skynd dig forbi og se, om der mon ikke er noget, din lille pode ikke kan leve uden – rabatkoden er “AUTUMN” og den gælder til og med d. 18. oktober 2009.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *