Lidt pral…

skal der være plads til, når man får så fine ord med på vejen af selveste babybloggernes Mor - aka. Anette fra Babybusiness.dk Hun har nævnt min blog som én af "3 go'e danske blogs" hun anbefaler. Samtidigt har hun skrev en fin lille anmeldelse. Anette startede selv ud for et par år siden med et blogge om lækre ting til babyer, og jeg har fulgt hende lige siden. For et år siden sprang hun ud i det og blev fuldtidsblogger - og nu lever hun så simpelthen af sin blog. Jeg er derfor meget stolt over, at hun følger med hér - og at hun endda vælger at anbefale mig til alle sine læsere:-) Klik dig ind her, for at læse hendes omtale af min blog.

babybusiness

…skal der være plads til, når man får så fine ord med på vejen af selveste babybloggernes Mor – aka. Anette fra Babybusiness.dk

Hun har nævnt min blog som én af “3 go’e danske blogs” hun anbefaler.
Samtidigt har hun skrev en fin lille anmeldelse.

Anette startede selv ud for et par år siden med et blogge om lækre ting til babyer, og jeg har fulgt hende lige siden.
For et år siden sprang hun ud i det og blev fuldtidsblogger – og nu lever hun så simpelthen af sin blog.

Jeg er derfor meget stolt over, at hun følger med hér – og at hun endda vælger at anbefale mig til alle sine læsere:-)

Klik dig ind her, for at læse hendes omtale af min blog.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *