Træsko på den lækre måde – Swedish Hasbeens

Jeg har længe været lidt lun på et par træsko - ja altså ikke af den slags, jeg som lille brugte, når jeg giv på rov i naboens jordbærbed (undskyld Gunnar) - nej disse er fra Swedish Hasbeens, og har fået en fin hæl, peeptoe og er dermed upgradet fra baghaven til catwalken. Men altså, jeg har stadigt ikke været helt overbevist om, hvorvidt det bare var en fiks idé, der udsprang af hyggelige barndomsminder, eller om det vitterligt var noget, jeg kunne style ind i min garderobe.

swedishhasbeens

Jeg har længe været lidt lun på et par træsko – ja altså ikke af den slags, jeg som lille brugte, når jeg gik på rov i naboens jordbærbed (undskyld Gunnar) – nej disse er fra Swedish Hasbeens, og har fået en fin hæl, peeptoe og er dermed upgradet fra baghaven til catwalken.

Men altså, jeg har stadigt ikke været helt overbevist om, hvorvidt det bare var en fiks idé, der udsprang af hyggelige barndomsminder, eller om det vitterligt var noget, jeg kunne style ind i min garderobe.

sjp

Da jeg så dette billede af Sarah Jessica Parker på settet til optagelserne af den nye Sex and the City the Movie 2, blev jeg stort set overbevist.

Hun ser så absolut laber ud i dem, og hvis hun mener, de er en værdig afløser til Manolo Blahnik, så må de også være fine nok til mig 😛

chanel

Da jeg sad og kiggede billederne fra Chanels nye kollektion – spring/summer 2010 igennem var jeg fuldstændig overbevist.

Modellerne bar forskellige udgaver af en klassisk træsko med et twist. Nogle havde vanvittigt høje hæle mens andre var pyntede med den klassiske chanelblomst.

Karl Lagerfelts nye kollektion for Chanel har allerede høstet mange roser rundt om i modebranchen, så nu tør jeg godt vove mig ud i et par Swedish Hashbeens, omend jeg nok venter, til vinteren er ved at være omme, da jeg har udset mig modellen med peeptoe, og jeg er så stor en frossenpind, at et par ankelsokker i en peeptoe simpelthen ikke er nok for mig, når der er minusgrader udenfor.

Hvis du også har mod på at kaste dig ud i det, så kan du købe dem direkte hos Swedish Hasbeens, og ellers har Moshi Moshi her i København vist også fået dem hjem.

Billedkilde: Swedish Hasbeens & Style.com – redigeret og tilpasset af mig

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Lige da jeg læste overskriften tænkte jeg ‘Nej,nej, nej!’ – men da jeg så så billederne af SJP måtte jeg sande, at der vist ikke er så meget nej over det alligevel! De er jo super fede! Altså dér kan man bare se, hvor overrasket man kan blive!
  Glæder mig til at se dig style dem, når du engang får fingrene i dem! 🙂

  • Ja her er faktisk for en gangs skyld en tendens, som jeg sagtens kan se mig selv i, allerede inden den rammer highstreetbutikkerne.

 • Hmmm… SJP’s version kan jeg godt gå med til – de er ret cute, men måske er jeg lidt en modeignorant, for Chanels udgaver står jeg godt nok helt af på. De lyse udgaver kan måske til nøds gå an – men de sorte? Nej nej nej… Men måske jeg er lidt for præget af at være vokset op på landet, hvor lidt for mange går i træsko lidt for tit. Eller også må jeg bare se at blive lidt mere fashion-forward 😉

  • Du må komme ind i kampen 😀

   Nej jeg kan huske, at Miu Miu havde nogle “clogs” for nogle år siden – og det er nok pga. dem, at jeg trods alt ikke er helt overrumplet over Chanels landlige idyl i den nye kollektion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *