Endnu en blog med graviditets-outfits

Stine Lee er en ung, smuk, svensk blogger, som netop har fået sit første barn. Hun og jeg deler ikke ligefrem tøjstil, men derfor synes jeg stadigt, det er utroligt inspirerende at se hendes outfitbilleder gennem hele hendes graviditet. Bare dét, at hun var i stand til at skjule graviditeten for sine bloglæsere indtil 24. uge, siger noget om, hvor slank og flot gravid, hun har været (og hun er altså på ingen måde nærrig med billeder). Hvis du vil kigge forbi, så er her et direkte link til kategorien med outfits - og så er det bare med at scrolle tilbage i arkive

stinalee

Stina-Lee er en ung, smuk, svensk blogger, som netop har fået sit første barn.

Hun og jeg deler ikke ligefrem tøjstil, men derfor synes jeg stadigt, det er utroligt inspirerende at se hendes outfitbilleder gennem hele hendes graviditet.
Bare dét, at hun var i stand til at skjule graviditeten for sine bloglæsere indtil 24. uge, siger noget om, hvor slank og flot gravid, hun har været (og hun er altså på ingen måde nærrig med billeder).

Hvis du vil kigge forbi, så er her et direkte link til kategorien med outfits – og så er det bare med at scrolle tilbage i arkiverne.

Billedkilde: Stina-Lee – tilpasset og redigeret af mig

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *