Beco bæresele vs. Babybjörn

Når man har en baby, har man sjældent hænderne fri, og i længden kan det altså godt blive en lidt anstrengende affære. Jeg ved, at mange er rigtig glad for Babybjörns bæreseler, netop fordi de er enkle, praktiske og fantastisk smarte, når man gerne vil bære sin baby OG have hænderne fri til andre gøremål. Men er de nu også behagelige for Mor/Far og baby? En babybjörn er konstrueret på en måde, hvor babyen hænger i skridtet - og det kan vel ikke være sådan helt rart? Derudover bærer Mor eller Far selen - og dermed også baby - udelukkende på skuldrene, hvilket hurtigt kan blive hårdt- især hvis man har en lille michelinbaby. Hvis man skal være fuldstændig helt og aldeles ergonomisk korrekt, så bør man anskaffe sig en slynge eller vikle - men de er ikke helt så enkle og ligetil - og ofte vil Far slet ikke give sig i kast med den slags "hippeidéer" ;-) Der findes heldigvis flere rigtig gode alternativer, og herhjemme har vi valgt en Beco bæresele. Beco'en blev primært valgt, fordi den er god for barnet - hvem har lyst til at hænge på en cykelsaddel i længere tid, uden at have noget at støtte fødderne på? - det må jo lidt være sådan, det føles at hænge i en babybjörn... Dernæst var Beco bæreselen noget pænere end de andre alternativer til Babybjörnen - og den slags skal man heller ikke kimse af ;-) Vi har købt vores hos Continuum Family - jeg brugte en rabatkode, der hedder HD0042, men jeg ved desværre ikke, om den virker endnu. Ellers kan de også købes hos en dansk forhandler, Sneglehuset, men hér er prisen altså lidt en anden. Sidst men ikke mindst, så kan det sagtens betale sig, at opstøve den på Ebay.

beco

Når man har en baby, har man sjældent hænderne fri, og i længden kan det altså godt blive en lidt anstrengende affære.

Jeg ved, at mange er rigtig glad for Babybjörns bæreseler, netop fordi de er enkle, praktiske og fantastisk smarte, når man gerne vil bære sin baby OG have hænderne fri til andre gøremål.

Men er de nu også behagelige for Mor/Far og baby?

En babybjörn er konstrueret på en måde, hvor babyen hænger i skridtet – og det kan vel ikke være sådan helt rart?

Derudover bærer Mor eller Far selen – og dermed også baby – udelukkende på skuldrene, hvilket hurtigt kan blive hårdt- især hvis man har en lille michelinbaby.

Hvis man skal være fuldstændig helt og aldeles ergonomisk korrekt, så bør man anskaffe sig en slynge eller vikle – men de er ikke helt så enkle og ligetil – og ofte vil Far slet ikke give sig i kast med den slags “hippeidéer” 😉

Der findes heldigvis flere rigtig gode alternativer, og herhjemme har vi valgt en Beco bæresele.

Beco’en blev primært valgt, fordi den er god for barnet – hvem har lyst til at hænge på en cykelsaddel i længere tid, uden at have noget at støtte fødderne på? – det må jo lidt være sådan, det føles at hænge i en babybjörn… En Beco har et bredt bærestykke, som bærer barnet helt ud til knæhaserne – så man altså ikke bare hænger i skridtet.

Dernæst var Beco bæreselen noget pænere end de andre alternativer til Babybjörnen – og den slags skal man heller ikke kimse af 😉

Sidst men ikke mindst, så har Beco’en en hoftesele – så man ikke kun bærer med skuldrene, men også på hoften – og tro mig, man kan NEMT mærke forskel!

Vi har købt vores hos Continuum Family – jeg brugte en rabatkode, der hedder HD0042, men jeg ved desværre ikke, om den virker endnu.

Ellers kan de også købes hos en dansk forhandler, Sneglehuset, men hér er prisen altså lidt en anden.

Sidst men ikke mindst, så kan det sagtens betale sig for dig at opstøve den på Ebay

Vi har i hvert fald været helt utroligt glade for vores – og Trutten elsker at sidde i den og følge med i verden omkring ham.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Billedet er efterhånden nogle måneder gammelt – fra dengang solen skinnede og det var dejlig varmt.

   Jeg må se, om jeg kan lokke ham til at posere i et fint Ralph Lauren outfit én af dagene 😉

 • Åh hvor dejligt at se en der sætter sig ind i tingene.. lige på dette punkt er jeg nok ret “urtekusse-agtig”, da jeg selv ejer både en ringslynge og en fastvikle til min knægt.
  Og jeg er så glade for dem.. men rigtigt nok nægter farmand at bruge nogle af tingene, så jeg tror til næste baby (om maaaange år, hehe), skal vi have os noget lignende en Beco.. den er så fin.

  Og skønt billede altså…

  Og nå ja, super hyggeligt lige at møde dig idag – selvom du virkede en anelse “overvældet” (i mangel på bedre ord) 🙂

  • Jeg har også haft en strækvikle, til dengang han var en lillebitte baby – men det kræver næsten sit helt eget indlæg 😉
   Og faktisk ville min kæreste gerne bruge den, så længe jeg kunne hjælpe ham med at blive viklet ind 😀

   Og ja det var SÅ hyggeligt at se dig – omend jeg var helt omtumlet efter at have haft besøg af mødregruppen en hel dag 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *