Anmeldelse af Eurowomans arrangement hos Gucci

I torsdags var jeg til et arrangement i Guccibutikken på Strøget - arrangeret i samarbejde med Eurowoman. Jeg fulgtes med en veninde og var lykkelig for at komme lidt ud ovenpå mere end en uges influenza. Vi blev budt på champagne eller alternativt en flaskeøl :-P og så var der lidt snacks, mens folk gik rundt og kiggede på de mange nye varer i butikken. Eurowomans moderedaktør, Rikke, bød velkommen - og så viste hun os tre forskellige outfits fra den nye kollektion. Hun stylede hvert outfit på to forskellige måder - både hverdag og fest - og jeg synes, det var helt vildt inspirerende at se, hvor få ændringer der egentlig skal til, for at nedtone en cocktailkjole, så man også sagtens kan bruge den på jobbet.

1.Gucci-facaden-med-Eurowoman-i-vinduet

I torsdags var jeg til et arrangement i Guccibutikken på Strøget – arrangeret i samarbejde med Eurowoman.

Jeg fulgtes med en veninde og var lykkelig for at komme lidt ud ovenpå mere end en uges influenza.

Vi blev budt på champagne eller alternativt en flaskeøl 😛 og så var der lidt snacks, mens folk gik rundt og kiggede på de mange nye varer i butikken.

Eurowomans moderedaktør, Rikke, bød velkommen – og så viste hun os tre forskellige outfits fra den nye kollektion.

Hun stylede hvert outfit på to forskellige måder – både hverdag og fest – og jeg synes, det var helt vildt inspirerende at se, hvor få ændringer der egentlig skal til, for at nedtone en cocktailkjole, så man også sagtens kan bruge den på jobbet.

guccimodel

Derefter var der et par korte indslag om hhv. styling af hår og make-up på modellerne – og så kunne man ellers igen mingle rundt i butikken.

guccigoodie

Alle fik en rigtig fin goodiebag med det nyeste Eurowoman blad, lækkerier fra Mac og Redken – og så en 30 ml af Guccis nye parfume, Flora. Taget i betragtning at parfumen i den størrelse koster omkring 400 kr i butikkerne, så var det en rigtig flot gave.

Som sagt var det et godt indslag med de forskellige stylinger af samme outfit, men derudover skete der ikke det helt store til arrangementet – og jeg havde nok forventet en smule mere.

Jeg synes dog, det er et genialt koncept, Eurowoman er startet på, ved at afholde disse arrangementer for læserne.

Sidste måned var jeg til modeshow hos Mulberry med Eurowoman – og næste måned afholder de et shoppingevent hos H&M i forbindelse med lancering af Jimmy Choo kollektionen.

Billedkilde: Eurowoman samt mit eget billede

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *