Erstatning for Vanessa Bruno kjolen

Denne kjole fra Vanessa Bruno, som jeg tidligere har skrevet om, har vist sig stort set umulig at opdrive - den er ganske enkelt udsolgt over alt. Jeg havde ellers besluttet mig for at investere i den, selvom det i min verden var en ret stor sum penge for en forholdsvis enkel kjole - men jeg var åbenbart for længe om at træffe den beslutning.

vanessabruno

Denne kjole fra Vanessa Bruno, som jeg tidligere har skrevet om, har vist sig stort set umulig at opdrive – den er ganske enkelt udsolgt over alt.

Jeg havde ellers besluttet mig for at investere i den, selvom det i min verden var en ret stor sum penge for en forholdsvis enkel kjole – men jeg var åbenbart for længe om at træffe den beslutning.

topshopkjole

Takket være Ditte og Brigitte fik jeg imidlertid øje på denne meget inspirerede kjole fra Topshop, som kunne være en passende erstatning.
Desværre findes den ikke i den lækre gråmelerede udgave, materialerne er slet ikke lige så fine – og den besidder slet ikke samme lækkerhedsfaktor som kjolen fra Vanessa Bruno – men til gengæld koster den også kun 1/8 del af prisen 😉

Den blev udsolgt på en enkelt dag fra deres netbutik, men ved hjælp af fantastisk søde Mathilde, er den nu på vej til mig med posten.

Jeg håber, den fortsætter min stime af gode køb fra Topshop, selvom jeg dog er en smule nervøs ift. længden på kjolen.

Billedkilde: Topshop & Net a Porter

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *