Gårsdagens outfit

Uden så mange dikkedarer kommer der lige et billede af mit outfit fra i går. Nørj hvor var det skønt endeligt at hoppe i andet end nat- og joggingtøj! Så selvom jeg måtte dope mig med næsespray og hovedpinepiller for at komme ud i et par timer, så var det klart det hele værd! Jeg var til Eurowomans event hos Gucci, men nærmere information om det følger senere. Jeg havde fundet min nye kjole fra Topshop frem og understregede den lidt rå stil vha. læderjakke og mit tørklæde med pailletdetaljer - til gengæld havde jeg så taget et par sko fra Marc by Marc Jacobs på, som var lidt finere i udtrykket og kunne bløde det hårde look lidt op. Læderjakke: Kate Moss for Topshop -.- Kjole: Topshop -.- Sko: Marc by Marc Jacobs -.- Tørklæde: Rene Gurskov / Incircus -.- Øreringe: Arena Cph

011009

Uden så mange dikkedarer kommer der lige et billede af mit outfit fra i går.

Nørj hvor var det skønt endeligt at hoppe i andet end nat- og joggingtøj! Så selvom jeg måtte dope mig med næsespray og hovedpinepiller for at komme ud i et par timer, så var det klart det hele værd!

Jeg var til Eurowomans event hos Gucci, men nærmere information om det følger senere 😉

Jeg havde fundet min nye kjole fra Topshop frem og understregede den lidt rå stil vha. læderjakke og mit tørklæde med pailletdetaljer – til gengæld havde jeg så taget et par sko fra Marc by Marc Jacobs på, som var lidt finere i udtrykket og kunne bløde det hårde look lidt op.

Læderjakke: Kate Moss for Topshop -.- Kjole: Topshop -.- Sko: Marc by Marc Jacobs -.- Tørklæde: Rene Gurskov / Incircus -.- Øreringe: Arena Cph

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Hej Camilla,

   ja jeg er faktisk virkelig positivt overrasket over den – det er klart et af mine bedre køb fra Topshop.

   Jeg har lige forkortet stropperne med et par cm, men ellers synes jeg, den er helt perfekt.

   Hvad synes du, der var galt med den?

 • havde troet den kun var sort og hvid men så var der de der røde (eller var det lilla) pletter i mønstret og det havde jeg ikke lige forventet. Var på udkig efter en kjole i et sort/hvidt mønster så den var nok ikke lige det jeg ledte efter. Jagten fortsætter 🙂

  • Ja okay så kan jeg godt forstå det.

   Jeg havde heldigvis luret det udfra billedet på hjemmesiden, så dér blev jeg ikke overrasket.

   Jeg synes bare, den falder så fint og er i en overraskende god kvalitet.
   Så Hurra for Topshop – men jeg har altså også trængt til lidt god karma på den front, ovenpå flere skuffende leveringer…

  • Tusinde tak – jeg kan også allerede se på det hele, at den bliver en ny favorit i min vintergarderobe 🙂

  • Tusinde tak – jeg regner med at bruge den med tykke tights, en sort kashmir cardigan og en tynd bluse indenunder – så burde den være vinterklar 😛

  • Nej hvor dejligt at høre Maria – og da især fra lige netop dig!

   Jeg elsker både din butik og din netshop og har faktisk allerede et forprogrammeret indlæg liggende klar til postning i morgen om din fantastiske gavekorts-giveaway 😉

   Venligst,
   Lisbeth

   • Nej, hvor er du sød (både med ros af forretningen og omtale af gavekort-giveaway!)

    Glæd dig, for vi har et redesign, masser af konkurrencer og en cool loyalitetsklub på trapperne.

    Hvor i Nordjylland er du egentlig fra? (… spørger aalborgenseren)

    Knus,
    Maria

    • Det er jeg spændt på at se – jeg elsker det personlige touch jeres webshop har!

     Jeg er fra Thy, så jeg er vist lige så langt væk hjemmefra, som du må være 😀

     Venligst,
     Lisbeth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *