Katvig lagersalg oktober 2009

Så er det igen tid til Katvigs berømte lagersalg. Jeg må ærligt indrømme, at selvom jeg synes, de har nogle fine basisting i en fantastisk lækker kvalitet, så har det simpelthen været kaos de få gange, jeg har begivet mig til deres lagersalg - så jeg orker det nok ikke i denne omgang. Men du skal ikke snydes for informationen, hvis du har lidt mere gåpåmod end mig ;-)

katvig

Så er det igen tid til Katvigs berømte lagersalg.

Jeg må ærligt indrømme, at selvom jeg synes, de har nogle fine basisting i en fantastisk lækker kvalitet, så har det simpelthen været kaos de få gange, jeg har begivet mig til deres lagersalg – så jeg orker det nok ikke i denne omgang.

Men du skal ikke snydes for informationen, hvis du har lidt mere gåpåmod end mig 😉

Tirsdag den 6. oktober kl. 10-20
Onsdag den 7. oktober kl. 10-20
Torsdag den 8. oktober kl. 10-20
Fredag den 9. oktober kl. 10-20
Lørdag den 10. oktober kl. 10-15

Masser af sæson aktuelle Katvig(tm) styles fra AW- og HW08 m.m.
Der kommer nye varer hver dag!
Dankort eller VisaDankort foretrækkes.

Bispevej 4
2400 København NV

Parkering på Dortheavej og på udvalgte pladser foran bygningen.

Billedkilde: Katvig

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *