Meget ufashionibelt indlæg

Jeg er desværre stadigt ramt af influenzaen - den har nu været en uvelkommen gæst herhjemme i en hel uge, og hold da op, hvor er jeg træt af at være syg - og endnu mere træt af at være fanget herhjemme. I går modtog jeg en pakke fra Fair4all med forskellige fairtrade-mærkede lækkerier. De havde spurgt, om jeg havde lyst til at smage nogle nye fairtrade colaer, og så havde de altså været så fantastisk søde at putte flere andre lækre ting i pakken. Så det vil jeg hoppe ombord i, mens jeg sidder og sender mange misundelige tanker til alle de andre modepiger, der er på vej i biografen for at se The September Issue - ÆV! Jeg vender tilbage med en anmeldelse af lækkerierne, og så vil jeg sørge for at få sendt min kæreste ud efter nye forsyninger af halspastiller, solbærsaft og kleenex. Piv.

oekologi

Jeg er desværre stadigt ramt af influenzaen – den har nu været en uvelkommen gæst herhjemme i en hel uge, og hold da op, hvor er jeg træt af at være syg – og endnu mere træt af at være fanget herhjemme.

I går modtog jeg en pakke fra Fair4all med forskellige fairtrade-mærkede lækkerier.

De havde spurgt, om jeg havde lyst til at smage nogle nye fairtrade colaer, og så havde de altså været så fantastisk søde at putte flere andre lækre ting i pakken.

Så det vil jeg hoppe ombord i, mens jeg sidder og sender mange misundelige tanker til alle de andre modepiger, der er på vej i biografen for at se The September Issue – ÆV!

Jeg vender tilbage med en anmeldelse af lækkerierne, og så vil jeg sørge for at få sendt min kæreste ud efter nye forsyninger af halspastiller, solbærsaft og kleenex.

Piv.

influenza

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *