Tom Ford for YSL; Eye Candy

Jeg elsker de magiske ting, som Tom Ford udrettede, mens han var designer hos Yves Saint Laurent. Han ER kongen - eller som en bloglæser så pænt har udtrykt det: "Tom Ford is a genius. His mastery cannot be overlooked or misinterpreted." Buzzen summer i modeverdenen om, at Tom Ford snart er tilbage med en kvindekollektion - og ih hvor jeg dog håber, at sladderen har noget på sig. Godt nok vil jeg højst sandsynligt ikke få råd til at komme i nærheden af noget af den, men så må jeg jo kaste mig frådende over High Street udgaverne i stedet ;-) Men under moderugerne i hhv. Milano og London er flere fremtrædende branchefolk blevet set i Tom Fords gamle kollektioner - hvilket kunne være et tegn på hans snarlige comeback. Til modeugen i Milano, blev Anna dello Russo på under 24 timer spottet i hele tre forskellige udgaver af Tom Fords Cherry Sandal fra 2003. Jeg ELSKER den sko - den er både sjov, kunstnerisk og stilet på én gang - og især den røde version måtte meget gerne få ærespladsen i min skosamling.

yslcherry1

yslcherry2

yslcherry3

Jeg elsker de magiske ting, som Tom Ford udrettede, mens han var designer hos Yves Saint Laurent.

Han ER kongen – eller som en bloglæser så pænt har udtrykt det:

“Tom Ford is a genius. His mastery cannot be overlooked or misinterpreted.”

Buzzen summer i modeverdenen om, at Tom Ford snart er tilbage med en kvindekollektion – og ih hvor jeg dog håber, at sladderen har noget på sig.
Godt nok vil jeg højst sandsynligt ikke få råd til at komme i nærheden af noget af den, men så må jeg jo kaste mig frådende over High Street udgaverne i stedet 😉

Men under moderugerne i hhv. Milano og London er flere fremtrædende branchefolk blevet set i Tom Fords gamle kollektioner – hvilket kunne være et tegn på hans snarlige comeback.

Til modeugen i Milano, blev Anna dello Russo på under 24 timer spottet i hele tre forskellige udgaver af Tom Fords Cherry Sandal fra 2003.

Jeg ELSKER den sko – den er både sjov, kunstnerisk og stilet på én gang – og især den røde version måtte meget gerne få ærespladsen i min skosamling.

Billedkilde: Jak & Jil

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *