Sexy Mama

Julia von Boehm arbejder som stylist i New York for fransk Vogue - og hun er netop blevet spottet i dette fantastiske outfit. Selvom det nok lige er en tand mere vovet, end noget jeg nogensinde ville kaste mig ud i under en graviditet, så synes jeg, det er en kæmpe inspiration, og det kan forhåbentlig også inspirere andre gravide til at gøre lidt ekstra ud af sig selv en gang i mellem - selvom man mest af alt føler sig som et badedyr med alt for meget luft i.

sexymama

Julia von Boehm arbejder som stylist i New York for fransk Vogue – og hun er netop blevet spottet i dette fantastiske outfit.

Selvom det nok lige er en tand mere vovet, end noget jeg nogensinde ville kaste mig ud i under en graviditet, så synes jeg, det er en kæmpe inspiration, og det kan forhåbentlig også inspirere andre gravide til at gøre lidt ekstra ud af sig selv en gang i mellem – selvom man mest af alt føler sig som et badedyr med alt for meget luft i.

Billedkilde: Jak & Jil

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *