Sonia Rykiel for H&M

H&M har netop i dag offentliggjort, at Sonia Rykiel bliver deres næste gæstedesigner i vinteren 2009 og foråret 2010. Den 5. december kommer der en lingerikollektion, som sælges i 1500 H&M butikker verden rundt. Denne kollektion følges op af en strikkollektion for både piger og kvinder d. 10. februar 2010 - som sælges i 250 butikker. Jeg er rigtig spændt på at se, hvad Sonia Rykiel disker op med - især lingerikollektionen glæder jeg mig til at se, da det er første gang, en gæstedesigner kaster sig ud i den slags for H&M.

SoniaRykielFW0809

H&M har netop i dag offentliggjort, at Sonia Rykiel bliver deres næste gæstedesigner i vinteren 2009 og foråret 2010.

Den 5. december kommer der en lingerikollektion, som sælges i 1500 H&M butikker verden rundt. Denne kollektion følges op af en strikkollektion for både piger og kvinder d. 10. februar 2010 – som sælges i 250 butikker.

Jeg er rigtig spændt på at se, hvad Sonia Rykiel disker op med – især lingerikollektionen glæder jeg mig til at se, da det er første gang, en gæstedesigner kaster sig ud i den slags for H&M.

Og så synes jeg, det er skønt at se, at der denne gang også vil være tøj til piger i aldersgruppen 1,5 – 8 år.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *