Kjoler fra Topshop

Jeg havde jo egentlig planer om, at vise dig disse kjoler, mens jeg havde dem på - da det giver et noget bedre indtryk, end når de hænger fladt på en bøjle. Men eftersom jeg stadigt ligger i sengen med influenza (eller - så meget liggende er jeg heller ikke, eftersom min lille trut netop har lært at kravle og derfor fx allerede har haft fingrene nede i kattens madskål - ehrm...), så vil jeg skåne dig for synet og indtil videre bare nøjes med at vise dem her på bøjlen ;-) De er simpelthen SÅ fine begge to. Jeg synes ellers ofte, jeg bliver skuffet over tingene fra Topshop, fordi det enten ser halvfesent ud i forhold til det fine billede på nettet, eller fordi kvaliteten og pasformen simpelthen er elendig. Men nej, ikke denne gang - denne gang overgår begge dele faktisk mine forventninger - Hurra for Topshop!! Silkekjolen er imo et kup til kun £45 - silken er så fin og blød, og kjolen er rigtig fin med udskæringerne. Til gengæld kræver den en underkjole af en art, men jeg har én fra American Vintage, som vil være perfekt til formålet Acne-look-a-like'en er i tyk og lækker kvalitet, så den falder godt på kroppen. Farverne er rigtig fine - det eneste minus er, at stropperne er lige en tand for lange imo. Jeg påtænker at bruge den både til hverdag og fest -og så kræver det altså lige, at de bliver forkortet et par cm. - med mindre jeg satser på et karakterboost ved hjælp af ekstra fæle metoder ;-) Men de er som sagt helt perfekte - og jeg håber snart at kunne vise et par billeder med dem i aktion, da jeg onsdag skal ind at se The September Issue med en flok skønne piger fra et modeforum, jeg huserer på, og Gucciarrangementet med Eurowoman løber af stablen torsdag.

topshopkjolermine

Jeg havde jo egentlig planer om, at vise dig disse kjoler, mens jeg havde dem på – da det giver et noget bedre indtryk, end når de hænger fladt på en bøjle.

Men eftersom jeg stadigt ligger i sengen med influenza (eller – så meget liggende er jeg heller ikke, eftersom min lille trut netop har lært at kravle og derfor fx allerede har haft fingrene nede i kattens madskål – ehrm…), så vil jeg skåne dig for synet og indtil videre bare nøjes med at vise dem her på bøjlen 😉

De er simpelthen SÅ fine begge to. Jeg synes ellers ofte, jeg bliver skuffet over tingene fra Topshop, fordi det enten ser halvfesent ud i forhold til det fine billede på nettet, eller fordi kvaliteten og pasformen simpelthen er elendig.

Men nej, ikke denne gang – denne gang overgår begge dele faktisk mine forventninger – Hurra for Topshop!!

Silkekjolen er imo et kup til kun £45 – silken er så fin og blød, og kjolen er rigtig fin med udskæringerne. Til gengæld kræver den en underkjole af en art, men jeg har én fra American Vintage, som vil være perfekt til formålet

Acne-look-a-like’en er i tyk og lækker kvalitet, så den falder godt på kroppen. Farverne er rigtig fine – det eneste minus er, at stropperne er lige en tand for lange imo. Jeg påtænker at bruge den både til hverdag og fest -og så kræver det altså lige, at de bliver forkortet et par cm. – med mindre jeg satser på et karakterboost ved hjælp af ekstra fæle metoder 😉

Men de er som sagt helt perfekte – og jeg håber snart at kunne vise et par billeder med dem i aktion, da jeg onsdag skal ind at se The September Issue med en flok skønne piger fra et modeforum, jeg huserer på, og Gucciarrangementet med Eurowoman løber af stablen torsdag.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Tillykke med dem – de er fine Lisbeth 🙂 Det er vist gået helt hen over hovedet på mig, at du har købt dem…

  Må ind og se om den der Acne look-a-like stadig er der.

  Hugs Lotte

  • Tak søde Lotte 🙂

   Der er vist stadigt et par stykker tilbage derinde – min veninde købte i hvert fald én lørdag morgen over webshoppen.

  • Nej desværre ikke – og jeg har ikke umiddelbart noget link.
   Har jeg måske linket til den inde på TNB?
   Ellers tror jeg, Lotte har et direkte link til den gamle annonce på Topshops hjemmeside.

   Kram
   Lisbeth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *