Norlie lagersalg!

Det danske børnetøjsmærke, Norlie, er et af mine absolutte favoritmærker. Jeg elsker deres afdæmpede farver, deres klassiske, stilede design - og den fantastiske kvalitet og de lækre materialer, de benytter. Som jeg vist før har været inde på, så er jeg ikke særlig vild med børnetøj i pangfarver og med designs, der kun er til børn - jeg kan bedre lide miniudgaver af voksentøj - selvfølgelig med henblik på, at det er børn, der skal have tøjet på. Mærket er de seneste år blevet enormt populært, fordi Kronprinseparret ofte klæder deres lille prins og prinsesse i Norlie. Men nu til det vigtige: Norlie holder lagersalg! Faktisk holder de det sammen med By Groth - så der er evt. også lidt til mor, når du alligevel har pengepungen fremme.

norlie1
norlie2

Det danske børnetøjsmærke, Norlie, er et af mine absolutte favoritmærker.

Jeg elsker deres afdæmpede farver, deres klassiske, stilede design – og den fantastiske kvalitet og de lækre materialer, de benytter.

Som jeg vist før har været inde på, så er jeg ikke særlig vild med børnetøj i pangfarver og med designs, der kun er til børn – jeg kan bedre lide miniudgaver af voksentøj – selvfølgelig med henblik på, at det er børn, der skal have tøjet på.

Mærket er de seneste år blevet enormt populært, fordi Kronprinseparret ofte klæder deres lille prins og prinsesse i Norlie.

Men nu til det vigtige: Norlie holder lagersalg!


Faktisk holder de det sammen med By Groth – så der er evt. også lidt til mor, når du alligevel har pengepungen fremme.

Det afholdes på følgende tidspunkter:

Onsdag d. 30. september fra 14-20 samt
Torsdag d. 1. oktober fra 14-20

Pasteursvej 46, opgang 56
1748 København V

Spar op til 60% på norlie babytøj 0-24 måneder og til børn 2-12 år.

Lagersalget bliver afholdt i samarbejde med By Groth, som vil sælge tøj til voksne i størrelserne XS – XL, også med store besparelser.

norlie3
norlie4

Billedkilde: Norlie

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Norlie holder lagersalg! Faktisk holder de det sammen med By Groth - så der er evt. også lidt til mor, når du alligevel har pengepungen fremme." />