Mere rabat hos My Wardrobe

Jeg ved ikke, om det mon skyldes finanskrisen (i så fald, er den da ikke så slem endda?) men My-Wardrobe er endnu en gang på banen med en rabatkode - og den anden er slet ikke udløbet endnu. Jeg ville egentlig have fundet frem til mine egne favoritter blandt deres udsalgsvarer, men deres side er nede lige nu, så jeg vil i stedet lægge mig tilbage i sengen og pleje min influenza. Men i hvert fald, så trækker de yderligere 20% fra udsalgsprisen, hvis du skriver GTY768 i forbindelse med købet - og koden JDU718 virker også stadigt - den giver £50, hvis man køber for min. £150 - om de to koder kan kombineres, skal jeg desværre ikke kunne sige - men det er da værd at give det et forsøg ;-)

mywardrobeny

Jeg ved ikke, om det mon skyldes finanskrisen (i så fald, er den da ikke så slem endda?) men My-Wardrobe er endnu en gang på banen med en rabatkode – og den anden er slet ikke udløbet endnu.

Jeg ville egentlig have fundet frem til mine egne favoritter blandt deres udsalgsvarer, men deres side er nede lige nu, så jeg vil i stedet lægge mig tilbage i sengen og pleje min influenza.

Men i hvert fald, så trækker de yderligere 20% fra udsalgsprisen, hvis du skriver GTY768 i forbindelse med købet – og koden JDU718
virker også stadigt – den giver £50, hvis man køber for min. £150 – om de to koder kan kombineres, skal jeg desværre ikke kunne sige – men det er da værd at give det et forsøg 😉

Når deres side er oppe at køre igen, kan du finde det hele lige her, hos My Wardrobe

Linksene i dette indlæg er sponsorlinks, hvilket giver mig en lille andel af dit køb fra My Wardrobe. Det koster ikke dig noget og du støtter på den måde mig og min blog.

Såfremt du ikke ønsker dette, kan du i stedet vælge at klikke dig ind på MyWardrobe via dette almindelige link.

Billedkilde: My Wardrobe

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *