Velvet to the people

Influenzaen har overtaget min krop, og det er jo ikke umiddelbart særlig nemt at forklare en 8 måneder gammel dreng med alt for megen energi, at Mor er en smule sløj i dag - så da min kæreste endelig kom hjem fra arbejde, puttede jeg mig under dynerne og plejer nu min hals med varm solbærsaft, halspastiller og en stak modeblade. Jeg havde egentlig planer om at fremvise mine to nyeste kjoler fra Topshop, men dagen er blevet tilbragt i joggingtøj - og det syn, vil jeg være så venlig at skåne dig for. I stedet har jeg siddet og surfet lidt rundt inde på Topshops hjemmeside, og jeg må nok efterhånden erkende, at jeg på et eller andet plan bliver nødt til at forholde mig til alle de velouritems, der efterhånden dukker op - selvom jeg indtil nu har prøvet at kigge den anden vej. Altså; jeg kan da godt se, at det ser fikst ud til en 16 årig trunte, som ingen minder har om 90'erne - og som højst sandsynligt aldrig bar benyttet velour i metermål som dug til nytårsfesten. De ting kan jeg til gengæld ikke løbe fra, og det er nok netop derfor, jeg ikke er særlig stor fan af velour... Skulle jeg på et tidspunkt gå hen og anskaffe mig noget i velour, så hiv venligst dette indlæg frem og ydmyg mig på det groveste. Det er nemlig før sket, at jeg har erhvervet mig ting, som jeg måneder forinden havde svoret, jeg aldrig ville vise mig i ;-)

velvet

Influenzaen har overtaget min krop, og det er jo ikke umiddelbart særlig nemt at forklare en 8 måneder gammel dreng med alt for megen energi, at Mor er en smule sløj i dag – så da min kæreste endelig kom hjem fra arbejde, puttede jeg mig under dynerne og plejer nu min hals med varm solbærsaft, halspastiller og en stak modeblade.

Jeg havde egentlig planer om at fremvise mine to nyeste kjoler fra Topshop, men dagen er blevet tilbragt i joggingtøj – og det syn, vil jeg være så venlig at skåne dig for.

I stedet har jeg siddet og surfet lidt rundt inde på Topshops hjemmeside, og jeg må nok efterhånden erkende, at jeg på et eller andet plan bliver nødt til at forholde mig til alle de velouritems, der efterhånden dukker op – selvom jeg indtil nu har prøvet at kigge den anden vej.

Altså; jeg kan da godt se, at det ser fikst ud til en 16 årig trunte, som ingen minder har om 90’erne – og som højst sandsynligt aldrig bar benyttet velour i metermål som dug til nytårsfesten. De ting kan jeg til gengæld ikke løbe fra, og det er nok netop derfor, jeg ikke er særlig stor fan af velour…

Skulle jeg på et tidspunkt gå hen og anskaffe mig noget i velour, så hiv venligst dette indlæg frem og ydmyg mig på det groveste.
Det er nemlig før sket, at jeg har erhvervet mig ting, som jeg måneder forinden havde svoret, jeg aldrig ville vise mig i 😉

Har du lykkelig fortrængt 90’erne for til gengæld at hoppe i velourleggings, kjoler eller blazere?

Billedkilde: Topshop – tilpasset og redigeret af mig

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • uha, jeg kommer nok heller ikke til at hoppe på den der velour bølge.. (siger jeg nu! – jeg er også kendt for at ændre mening).. men umiddelbart er velour bare slet ikke klædeligt til min krop tænker jeg..
    Og så kan jeg stadig huske den store sorte velour HAT jeg havde da jeg var barn.. haha.. jeg elskede den.. rigtig 90’er, beverly hills-ish..

    • Haha – jeg har dyb respekt for, at du var så sejt et barn, at du rent faktisk gik med hat.
      Så langt var jeg slet ikke fremme i skoene dengang…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *