Hot Milk – kan ammebh'er mon virkelig være sexede?

Jeg har desværre først for nyligt stiftet bekendtskab med Hot Milk - som er lækkert og sexet undertøj til gravide og ammende kvinder. Det er jo simpelthen et fantastisk koncept! Der hersker tilsyneladende en eller anden uskreven regel indenfor beklædningsindustrien om, at der ikke er nogen grund til at spilde krudt og energi på den målgruppe. Hot Milk fortæller endda på deres hjemmeside, at Triumph har udtalt, at deres undersøgelser viser, at ammende og gravide kvinder lægger mere vægt på pasformen end på, at undertøjet skal være sexet. Hos Hot Milk får man netop begge dele - og jeg gider da ikke at nøjes, når jeg kan få det hele! De har fx ingen bøjler i deres BH'er, da det kan give brystbetændelse (og generelt heller ikke er særligt behagelig, når man ammer), og de er ikke gået på kompromis med funktionaliteten og komforten. Samtidigt er undertøjet sexet og lækkert at se på. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at Hot Milk vil blive anbefalet til mine gravide - det vil være en perfekt babyshower- eller barselsgave ;-)

ammebh-wswammebh-mmyammebh-hr

Jeg har desværre først for nyligt stiftet bekendtskab med Hot Milk – som er lækkert og sexet undertøj til gravide og ammende kvinder. Det er jo simpelthen et fantastisk koncept!

Der hersker tilsyneladende en eller anden uskreven regel indenfor beklædningsindustrien om, at der ikke er nogen grund til at spilde krudt og energi på den målgruppe.

Hot Milk fortæller endda på deres hjemmeside, at Triumph har udtalt, at deres undersøgelser viser, at ammende og gravide kvinder lægger mere vægt på pasformen end på, at undertøjet skal være sexet.

Hos Hot Milk får man netop begge dele – og jeg gider da ikke at nøjes, når jeg kan få det hele!

De har fx ingen bøjler i deres BH’er, da det kan give brystbetændelse (og generelt heller ikke er særligt behagelig, når man ammer), og de er ikke gået på kompromis med funktionaliteten og komforten. Samtidigt er undertøjet sexet og lækkert at se på.

Der er i hvert fald ingen tvivl om, at Hot Milk vil blive anbefalet til mine gravide veninder – det vil være en perfekt babyshower- eller barselsgave 😉

Du finder Hot Milk lige her – og priserne er ca. 400-450 kr. for en BH og ca. 150 kr. for trusserne.

Billdedkilde: Hot Milk

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *