Lagersalg hos Holly Golightly

Jeg har netop fået tip fra min veninde om, at Holly Golightly holder lagersalg her i København. Jeg har ikke tidligere hørt om deres lagersalg, så jeg er ret spændt på, hvad de disker op med. Jeg tror, vi er ude i, at jeg smider Trutten i bæreselen - så kan han også få sin debut udi lagersalg og shopping - han er vel Mors dreng ;-) Fredag d. 25.09.09 fra kl. 12.00-18.00. Afholdes i Piet Hein Eek butikken i Møntergade 5, København K ved A.P.C. SPOTPRISER nedsat med op til 95%!

holly

Jeg har netop fået tip fra min veninde om, at Holly Golightly holder lagersalg her i København.

Jeg har ikke tidligere hørt om deres lagersalg, så jeg er ret spændt på, hvad de disker op med.

Jeg tror, vi er ude i, at jeg smider Trutten i bæreselen – så kan han også få sin debut udi lagersalg og shopping – han er vel Mors dreng 😉

Fredag d. 25.09.09 fra kl. 12.00-18.00.

Afholdes i Piet Hein Eek butikken i Møntergade 5, København K ved A.P.C.

SPOTPRISER nedsat med op til 95%!

Billedkilde: Holly Golightly

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Uh det kunne jeg godt finde på at smutte ind til – jeg har jo ferie i denne uge, så det kunne ikke passe meget bedre 😉

    (selvom mit dankort nok helst så jeg holdt mig laaangt væk).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *