Lækker overgangsjakke fra Benetton

Imo er Benetton egentlig et lidt overset børnetøjsmærke - eller jeg har i hvert fald hidtil ikke lagt specielt meget mærke til det. Via min mødregruppe (sikke et fantastisk mund-til-mund medie det egentlig er, når det kommer til anbefalinger indenfor babyudstyr) har jeg imidlertid fået øjnene op for, at de laver nogle ret lækre ting til særdeles gode priser. Vi har netop købt denne lækre quiltede overgangsjakke her til efteråret for sølle 129 kr. Det er da en pris, der er til at forholde sig til! Jeg elsker det quiltede look sammen med den fine fløjskrave - og heldigvis er jakken også godkendt af Trutten, så han har været ude at lufte den. - bemærk i øvrigt den fantastiske bøjle, som har fulgt mig siden min egen barndom :-P

benetton

Imo er Benetton egentlig et lidt overset børnetøjsmærke – eller jeg har i hvert fald hidtil ikke lagt specielt meget mærke til det.

Via min mødregruppe (sikke et fantastisk mund-til-mund medie det egentlig er, når det kommer til anbefalinger indenfor babyudstyr) har jeg imidlertid fået øjnene op for, at de laver nogle ret lækre ting til særdeles gode priser.

Vi har netop købt denne lækre quiltede overgangsjakke her til efteråret for sølle 129 kr. Det er da en pris, der er til at forholde sig til!

Jeg elsker det quiltede look sammen med den fine fløjskrave – og heldigvis er jakken også godkendt af Trutten, så han har været ude at lufte den.

– bemærk i øvrigt den fantastiske bøjle, som har fulgt mig siden min egen barndom 😛

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *