Højgravide Heidi Klum til Emmy Awards

Sådan vil jeg gerne se ud under min næste graviditet, tak! Heidi Klum ser simpelthen altid fabelagtig ud - hvadenten hun er gravid, lige har født eller bare er sig selv. Her er hun til Emmy Awards i en specialdesignet kjole af Marchesa og et par Louboutin stiletter til lige at toppe det hele (og altså, hvem i alverden magter at proppe sine fødder ned i sådan et par lige inden fødslen? - den sidste måned levede jeg i mine gummistøvler fra Hunter).

hklum1

Sådan vil jeg gerne se ud under min næste graviditet, tak!

Heidi Klum ser simpelthen altid fabelagtig ud – hvadenten hun er gravid, lige har født eller bare er sig selv.

Her er hun til Emmy Awards i en specialdesignet kjole af Marchesa og et par Louboutin stiletter til lige at toppe det hele (og altså, hvem i alverden magter at proppe sine fødder ned i sådan et par lige inden fødslen? – den sidste måned levede jeg i mine gummistøvler fra Hunter).

hklum2

Det er hendes 4. barn, så man kan selvfølgelig sige, at hun har en hvis erfaring – på den anden side, så er det vist sjældent, at man holder sig SÅ godt, efter 4 graviditeter.

Hun har også tidligere været højgravid til Emmy Awards i 2006, og også dengang så hun FANTASTISK ud i en kjole fra Michael Kors.

Hvis jeg var garanteret sådan en krop under og efter 4 graviditeter, så kunne jeg nok også godt lokkes til at få så mange børn 😛

20284_Heidi_Klum_58th_Annual_Primetime_Emmy_Awards__Arrivals_04_122_315lo.preview_0

Billedkilde: Celebuzz& Fabsugar

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Der er jo ingen retfærdighed til!!!! Du skulle se mig højgravid. Kan du sige plus 23 kilo!!!! Og jeg har modsat dig IKKE højden med mig. Nå, men det skal jo ikke gå ud over dig;-)

    • Hahaha – jeg har virkelig svært ved at forestille mig det.

      Jeg var faktisk ret heldig, så jeg tog primært bare på på maven – den var så til gengæld også kæmpe stor 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *