Gucci-event med Eurowoman

Jeg har været så heldig at få en invitation til Eurowomans arrangement hos Gucci d. 1. oktober. Jeg skal af sted med en veninde, og jeg er en anelse spændt på, hvad programmet mon byder på - udover en goodiebag, som jeg jo er kæmpe fan af ;-) Jeg har været enormt positivt overrasket over Guccis seneste kollektioner, så jeg håber at kunne kigge nærmere på noget af det - og så er der vist også noget med noget styling af både hår og make-up. Lækkert bliver det i hvert fald - er der mon andre, der skal med?

gucci

Jeg har været så heldig at få en invitation til Eurowomans arrangement hos Gucci d. 1. oktober.

Jeg skal af sted med en veninde, og jeg er en anelse spændt på, hvad programmet mon byder på – udover en goodiebag, som jeg  jo er kæmpe fan af 😉
Jeg har været enormt positivt overrasket over Guccis seneste kollektioner, så jeg håber at kunne kigge nærmere på noget af det – og så er der vist også noget med noget styling af både hår og make-up.

Lækkert bliver det i hvert fald – er der mon andre, der skal med?

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *