Vintage LBD fra Oscar de la Renta

Jeg har vist slet ikke fået vist denne fine Little Black Dress, som jeg købte over Ebay. Den er fra Oscar de la Renta, og jeg vil umiddelbart tro, den er fra 50'erne - så den er ægte vintage. Den er simpelthen SÅ fantastisk - som var den taget ud af Breakfast at Tiffany's. Det er tydeligt, at kjolen har kvalitet - den har den fineste underkjole med stivere i, som giver den lidt puf i selve skørtet - og selv underskørtet har fine mønstre. Jeg havde allerede planlagt at bruge den med et nittebælte i taljen - i bedste Sex and the City stil, knaldrøde negle - og mine sorte Marc Jacobs stiletter er jo også som skabt til kjolen. Desværre er den lige en lille størrelse for stor til mig, og min syerske vurderede, at det simpelthen vil være synd for kjolen og designet, hvis den skal syes ind - så nu må jeg med stor sorg sætte den på TS.

oscardelarenta

Jeg har vist slet ikke fået vist denne fine Little Black Dress, som jeg købte over Ebay. Den er fra Oscar de la Renta, og jeg vil umiddelbart tro, den er fra 50’erne – så den er ægte vintage.

Den er simpelthen SÅ fantastisk – som var den taget ud af Breakfast at Tiffany’s. Det er tydeligt, at kjolen har kvalitet – den har den fineste underkjole med stivere i, som giver den lidt puf i selve skørtet – og selv underskørtet har fine mønstre.

Jeg havde allerede planlagt at bruge den med et nittebælte i taljen – i bedste Sex and the City stil, knaldrøde negle – og mine sorte Marc Jacobs stiletter er jo også som skabt til kjolen.

Desværre er den lige en lille størrelse for stor til mig, og min syerske vurderede, at det simpelthen vil være synd for kjolen og designet, hvis den skal syes ind – så nu må jeg med stor sorg sætte den på TS.

Ps. jeg undskylder for det hovedløse billede, men jeg ER og bliver bare ikke gode venner med den selvudløser, så nu må min kæreste godt snart holde lidt fri fra jobbet, så han kan hjælpe mig igen 😉

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *