Fantastisk rabatkode til My-Wardrobe

My Wardrobe har lige nu en rabatkode, som gælder frem til 1/10. Hvis man køber for mere end £150 får man £50 i rabat - det er altså en ret god deal! Det er en britisk netshop, som sælger mærker som Acne, Helmut Lang, American Vintage, Sass and Bide, Miu Miu, J-Brand, See by Chloe, 7 for all mankind, Paul & Joe, Rika, Botkier, John Smedley, Pedro Garcia - ja du har vist fattet pointen, nemlig at de har et væld af lækre og eksklusive mærker. De fører også flere danske mærker som Malene Birger, Day Birger et Mikkelsen samt Designers Remix. Jeg har tilbragt meget af min fredag aften med at sidde og browse rundt derinde, og jeg har udvalgt nogle ting, som jeg sagtens kunne finde på at købe - og det var faktisk svært at begrænse sig! Der er et mix af de mere klassiske ting som fx Bayswater og John Smedley basis og så de mere sæsonprægede ting som Tie Dye jeans og wedges.

My Wardrobe har lige nu en rabatkode, som gælder frem til 1/10. Hvis man køber for mere end £150 får man £50 i rabat – det er altså en ret god deal!

Det er en britisk netshop, som sælger mærker som Acne, Helmut Lang, American Vintage, Sass and Bide, Miu Miu, J-Brand, See by Chloe, 7 for all mankind, Paul & Joe, Rika, Botkier, John Smedley, Pedro Garcia – ja du har vist fattet pointen, nemlig at de har et væld af lækre og eksklusive mærker. De fører også flere danske mærker som Malene Birger, Day Birger et Mikkelsen samt Designers Remix.

Jeg har tilbragt meget af min fredag aften med at sidde og browse rundt derinde (alternativet var Vild med Dans), og jeg har udvalgt nogle ting, som jeg sagtens kunne finde på at købe – og det var faktisk svært at begrænse sig!

Der er et mix af de mere klassiske ting som fx silkekjolen fra Maje (som jeg btw. allerede har og knuselsker i et andet mønster), Bayswater og John Smedley basis og så de mere sæsonprægede ting som Tie Dye jeans og wedges.

mywardrobeplanche

Bangles fra Jessica Kagan Cushman – £80
Helmut Lang blazer – £480
Stribet perlekædebluse fra Sonia by Sonia Rykiel – £135
De famøse wedges fra Mentor – £260
Lædersneakers fra Ash – £114
Klassisk Bayswater fra Mulberry – £550
Shopper fra Rika – £669
Kenneth Jay Lane cocktail ring – £135.00
John Smedley – basis uldbluse – £114
Jeans fra J-brand – £215
Sass and Bide leggings – £93.00
Silkekjole fra Maje – £137

Rabatkoden er JDU718 – og den gælder som sagt til d. 1/10 – så du har knapt to uger til at bestemme dig 😉

Linksene i dette indlæg er sponsorlinks, hvilket giver mig en lille andel af dit køb fra My Wardrobe. Det koster ikke dig noget og du støtter på den måde mig og min blog.

Såfremt du ikke ønsker dette, kan du i stedet vælge at klikke dig ind på MyWardrobe via dette almindelige link.

Billedkilde: My Wardrobe – redigeret og tilpasset af mig

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Haha – man skulle jo være et skarn, hvis man holdte den salgs for sig selv.

   Jeg er voldsomt fristet af støvlerne fra Ash – men så kræver det, at jeg shopper mere end dem for at udnytte koden… hmm…

  • Åh den kjole er jeg også selv fristet af – jeg er nemlig SÅ glad for den, jeg har i et andet mønster.

   Den kan jo sagtens bruges til hverdag, selvom den er i silke, netop fordi den er sådan lidt casual med lommer.

 • Åh nej… jeg har jo lige brugt en masse penge i London, og så falder man over dette…
  Jeg har jo længe savlet over de Kushman armbånd der…
  Men får man helt automatisk rabatten eller skal man skrive noget nogle steder?? 😀

  • De armbånd har jeg også været forelsket i, siden jeg har set, hvor lækkert Camille fra clamour4glamour styler dem.

   Koden er JDU718 – og den skal bare tastes ind i forbindelse med checkout 😉

   Glæder mig til at høre mere om dine London køb – og måske også om disse 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *