Alskens godter hos Zara

Jeg havde morgenundervisning i dag, og efterfølgende havde jeg alvorligt brug for en stor kop kaffe for sådan for alvor at vågne op (til en anden gang, burde jeg nok tage den kaffe INDEN min undervisning), så jeg mødtes med en veninde på Café Flottenheimer. Efter kaffe og tøsesnak begav vi os ned mod Zara for liiiige at sondere terrænet. Butikken var fyldt med fantastiske efterårsvarer - jeg havde ikke mit kamera med, så jeg kan desværre ikke dele her på bloggen, men der var nittestøvler, nittestiletter, alverdens afskygninger af cardigans, leopardprint, fine kjoler - you name it, Zara has it! Jeg formåede at begrænse mig til en enkelt sort/hvid strik, som simpelthen er fantastisk blød og lækker - min veninde fik jeg derimod lokket i fordærv, så hun shoppede for en mindre formue (at jeg så en af dagene må en tur i Zara Fields, fordi Zara på Strøget ikke havde min størrelse af flere forskellige ting, det er en helt anden sag ;-) ).

zarabluselaederleggings1

Jeg havde morgenundervisning i dag, og efterfølgende havde jeg alvorligt brug for en stor kop kaffe for sådan for alvor at vågne op (til en anden gang, burde jeg nok tage den kaffe INDEN min undervisning), så jeg mødtes med en veninde på Café Flottenheimer.

Efter kaffe og tøsesnak begav vi os ned mod Zara for liiiige at sondere terrænet.

Butikken var fyldt med fantastiske efterårsvarer – jeg havde ikke mit kamera med, så jeg kan desværre ikke dele her på bloggen, men der var nittestøvler, nittestiletter, alverdens afskygninger af cardigans, leopardprint, fine kjoler – you name it, Zara has it!

Jeg formåede at begrænse mig til en enkelt sort/hvid strik, som simpelthen er fantastisk blød og lækker – min veninde fik jeg derimod lokket i fordærv, så hun shoppede for en mindre formue (at jeg så en af dagene må en tur i Zara Fields, fordi Zara på Strøget ikke havde min størrelse af flere forskellige ting, det er en helt anden sag 😉 ).

Her er lige et hurtigt selvudløserbillede af strikfætteren – og faktisk har jeg mine læderleggings på, som jeg købte fra Vila via ASOS.

De er fantastisk skønne og passer mig perfekt. Men eftersom jeg nok sådan ca. har verdens tyndeste lægge med fuldstændig mangel på alt hvad der ligner bare den mindste muskel – og de virkelig sidder tight på mine lægge, så forstår jeg slet ikke, hvordan mange andre kan skrue sig ned i dem.

Men i hvert fald er de helt fantastiske – og så til 400 kr.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

    • Tak 🙂

      Men til gengæld fik du købt dig en stak virkelig lækre ting – det hele måtte gerne flytte ind i min garderobe.

    • Den er også allerede en favorit, fordi den er så lækker blød og vamset.

      Til gengæld må man sige, at du fik shoppet rigeligt med lækre sager i London, så jeg kan godt forstå, du blev nødt til at prioritere en smule 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *