Casual Thursday

Torsdag er den eneste dag, hvor jeg slet ikke har undervisning - så den bliver brugt på kvalitetstid med min lille Trut. Jeg er reelt set stadig på barsel, men har valgt slet ikke at holde pause fra mit studie, så min kæreste flexer lidt på jobbet for at få det hele til at gå op i en højere enhed. Det er hårdt, men til gengæld forkorter jeg studietiden med et helt år i sidste ende. I dag har vi været på besøg i min kærestes café til brunch - og ellers har den bare stået på afslapning herhjemme. Jeg har haft min pailletsweater (de to år passer somewhat ikke rigtigt sammen :-P ) på i dag med et par basic jeans. Jeg elsker, at det umiddelbart er et helt casual look, som alligevel lige får et twist pga. pailletapplikationerne på skuldrene. Sweater: Topshop -.- Jeans: Acne Hex

170909d

Torsdag er den eneste dag, hvor jeg slet ikke har undervisning – så den bliver brugt på kvalitetstid med min lille Trut.
Jeg er reelt set stadig på barsel, da vi først får en institutionsplads til januar, men har valgt slet ikke at holde pause fra mit studie, så min kæreste flexer lidt på jobbet for at få det hele til at gå op i en højere enhed.
Det er hårdt, men til gengæld forkorter jeg studietiden med et helt år i sidste ende.

I dag har vi været på besøg i min kærestes café til brunch – og ellers har den bare stået på afslapning herhjemme.

Jeg har haft min pailletsweater (de to ord passer somewhat ikke rigtigt sammen 😛 ) på i dag med et par helt enkle jeans.

Jeg elsker, at det umiddelbart er et helt casual look, som alligevel lige får et twist pga. pailletapplikationerne på skuldrene.

Sweater: Topshop -.- Jeans: Acne Hex

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *