Gør et kup – fine Marc Jacobs ballerinaer

Min veninde har disse fantastisk fine ballerinaer fra Marc Jacobs - og jeg er simpelthen SÅ misundelig. Jeg har aldrig set den model før - og jeg plejer ellers at have ret godt styr på de forskellige kollektioner af sko, han har designet. De er SÅ fine, og min veninde beskriver vist bedst, hvor behagelige de er at have på, ved at sige: "det mærkes næsten som om, man har hjemmesko på hele dagen". Hos MyTheresa har de lige nu tilbud på dem - ja faktisk er de til halv pris og dermed €185, men desværre er de kun tilbage i str. 35,5 og 37,5 - og jeg kan derfor desværre ikke passe dem. Æv! Jeg fortsætter jagten - og har du set dem et sted, må du meget gerne give mig et prej ;-)

mjmytheresa

Min veninde har disse fantastisk fine ballerinaer fra Marc Jacobs – og jeg er simpelthen SÅ misundelig.

Jeg har aldrig set den model før – og jeg plejer ellers at have ret godt styr på de forskellige kollektioner af sko, han har designet.

De er SÅ fine, og min veninde beskriver vist bedst, hvor behagelige de er at have på, ved at sige: “det mærkes næsten som om, man har hjemmesko på hele dagen”.

Hos MyTheresa har de lige nu tilbud på dem – ja faktisk er de til halv pris og dermed €185, men desværre er de kun tilbage i str. 35,5 og 37,5 – og jeg kan derfor desværre ikke passe dem. Æv!

Skulle du være så heldig at have lidt eller meget mindre fødder end mig, så kan du finde dem lige her.

Jeg fortsætter jagten – og har du set dem et sted, må du meget gerne give mig et prej 😉

Billedkilde: MyTheresa

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Eeeej, nu bliver jeg helt fristet, men jeg ved ikke helt, om jeg kan passe dem i 35,5… Jeg har jo også set dem i virkeligheden 😉

    • Køb dem – køb dem!
      Jeg tænkte faktisk straks på dig, da jeg så, de var tilbage i størrelse miniputte 😀
      Der står, det er gratis at returnere – så der er jo næsten ikke noget at tabe 😛

    • Mange tak – jeg håber også, jeg falder over dem i min størrelse på et tidspunkt – og meget gerne til en pris lige så god som denne 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *