Pailletamok!

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er ret glad for pailletter. Jeg var for ung og uglamourøs til at bruge det i 80'erne - og jeg elsker den måde, man kan pifte et ellers helt plain outfit op med et enkelt pailletitem. Jeg har derfor også haft lidt svært ved at styre mine indkøb på Ebay, fordi det nærmest er ét stort overflødighedshorn af pailletter i alverdens afskygninger. Jeg er nu bl.a. endt med disse 3 bluser, som minder alt for meget om hinanden til at jeg kan forsvare at have dem alle hængende i garderoben. Min. 1 - helst 2 skal derfor sælges videre - men hvilken/hvilke skal jeg beholde?

pailletbluser

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er ret glad for pailletter.

Jeg var for ung og uglamourøs til at bruge det i 80’erne – og jeg elsker den måde, man kan pifte et ellers helt plain outfit op med et enkelt pailletitem.

Jeg har derfor også haft lidt svært ved at styre mine indkøb på Ebay, fordi det nærmest er ét stort overflødighedshorn af pailletter i alverdens afskygninger.

Jeg er nu bl.a. endt med disse 3 bluser, som minder alt for meget om hinanden til at jeg kan forsvare at have dem alle hængende i garderoben. Min. 1 – helst 2 skal derfor sælges videre – men hvilken/hvilke skal jeg beholde?

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Tak for input Karen – jeg skal nok give dig et prej, såfremt det er den, der ryger til salg.
   Allerhelst ville jeg jo beholde dem allesammen – men på den anden side, så mangler jeg stadigt flere ting i garderoben til vintersæsonen, så jeg må hellere få solgt ud.

  • Dejligt med din mening – det er også umiddelbart de to, jeg bedst kan lide, men de minder bare så meget om hinanden, at jeg overvejede at beholde én af dem og så den til venstre.
   Men det nytter selvfølgelig ikke noget, hvis jeg alligevel ender med ikke at få brugt den til venstre…

   Hmm… jeg må vist lidt i tænkeboksen, kan jeg mærke på det hele.

 • Jeg elsker den i midten Lisbeth, så den ville jeg beholde hvis det var mig.. 🙂
  Den jeg mindst kan lide er den med guldpailletterne, så den ville jeg nok starte med at sælge..

  • Jeg tror også, det er dét, jeg er kommet frem til – den i midten er heller ikke helt så tung, som de andre – så den er lidt mere hverdagsanvendelig, hvis man da kan sige det om en pailletbluse 😀

 • Hej Lisbeth.
  Jeg er gennem den sidste måned ny, men flittig læser af din blog- ja, den er min nye yndlings! Er især vild med når du flasher outfits, super inspirerende. Jeg håber, som andre, du viser din MJ skosamling frem. Din header har ihvertfald lokket mig på jagt for at supplere min skosamling med nogle af modellerne. Og nu må jeg vide om du virkelig har nænnet at sælge blusen med guldpailletter, som jeg jo klart synes er den smukkeste? Er den til salg?
  Kh

  • Hej Signe,
   Sikke en dejlig besked at få – det er jeg rigtig glad for at høre!

   Jeg har endnu ikke nænnet at få oprettet en annonce på TS for blusen, men jeg skal have ryddet lidt ud i den pailletsamling, så jeg sender dig lige en mail 😉

   Venligst,
   Lisbeth

 • Jeg synes, du skal beholde dem, du synes mest er dig. Den i midten klæder dig virkeligt godt. Mon du har fået solgt den/dem, du vil af med? 🙂
  Vh Mette

  • Hej Mette,

   tak for dit input 🙂
   Nej jeg har været utrolig sløv med mine salg på TS på det sidste, så de gemmer sig alle i mit klædeskab. Jeg har dog også mere eller mindre besluttet mig for, at når jeg en gang får taget mig sammen til at sætte ting til salg, så bliver det den i midten, jeg beholder 🙂

   Venligst,
   Lisbeth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *